Meme reddini nasıl aştınız?

gulumseyenmutsuz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
625
883
33
Bebeğim 2.5 aylıktan beri memeyi doğru düzgün emmez oldu şimdi 3 ay 8 günlük. Ne gündüz emiyor ne gece alsa da hemen geri bırakıyor öğürüyor tiksinir gibi yapıyor. Bezi bile dolmamış geceden o kadar istemedi düşünün. çok moralim bozuldu napabilirim bu süreçte? Tavsiyelere açığım. Memeyi bıraksın istemiyorum daha çok küçük emzirmeye devam ediyorum ama bu haline de üzülüyorum ister istemez. Gelişimini de etkiler diye korkuyorum.
Uyku gerilemesi de var ama onunla yine baş ediyorum meme olayı beni çok zorluyor.

En zor aylar Maalesef ben 4. ayda çok büyük bir meme reddi yaşadım sakın biberon verme sütünü sağıp şırınga ile vermeye çalış biberon verince memeyi hiç istemiyorlar karanlıkta kucağında gezerek emzirmeyi deneyebilirsin

Biberon şimdiye kadar hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum. Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka.

Ayakta zıplatarak evi turlayip "alibabanin çiftliğinde " şarkısıni söyleyip ve hayvanlarin sesleri ni çıkarıyordum. Birde büyük ilgi çekici renkli kolyeler yada oyuncaklar boyuna asıldığını duymuştum. Hatta emzirme kolyesi bile varmış .

Çok teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka. İlk defa duydum emzirme kolyesini araştıracağım.

Bende aynı durumdayım.40 ı çıktı önce emme süreleri 2 3 dk lara düştü şimdi de hiç emziremez oldum.2,5 aylık kızımı koluma yatırınca emzirecegim diye ağlıyor.Beyaz gürültü,ayakta, karanlıkta,pilates topu..vs her şeyi denedim olmuyor.Bi tek uykuda biraz emiyor.Bazen uyanıyor onu da tam emmiyor.Çıldırmak üzereyim artık.1 aydır uğraşıyorum hiç bir değişiklik yok.Kilo kaybedecek diye de korkuyorum.Açlıktan ağlıyor ama emmiyor malesef.Kaşık biberonla mama ve süt vermeye çalışıyorum içiremiyorum onlada dökülüyor.Çok perişan bi haldeyim.Psikolojim bozuldu artık.Diğer çocuğumla ve eşimle ilgilenemiyorum bile.Aklım tamamen emzirmekte.Oysa ilk 2 ay sadece anne sütüyle 1 er kilo aldı.Çok iyi kilo alıyordu.Sütüm yağlıydı besliyordu.Hâlâ öyle ama bebek emmedikten sonra süt neye yarar ki?Emzirmeyi çok istiyorum, pes etmemeye çalışıyorum ama daha kaç gün sürecek böyle.Dayanmaya mecalim kalmadı.Bana da bir yardım edin emziren anneler.Ne yapmalıyım?Daha kaç ay böyle emmeden aç kalabilir ki korkuyorum açlıktan bir şey olur diye.İlk çocuğumu da emziremedim bari bu emsin diyordum.Meme reddi en beteriymiş.Hayattan soğudum resmen.

Sizin uykudayken emiyormu birazda olsa?Yoksa onu da mı almıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…