- 7 Haziran 2022
- 625
- 883
- 33
- Konu Sahibi gulumseyenmutsuz
-
En zor aylar Maalesef ben 4. ayda çok büyük bir meme reddi yaşadım sakın biberon verme sütünü sağıp şırınga ile vermeye çalış biberon verince memeyi hiç istemiyorlar karanlıkta kucağında gezerek emzirmeyi deneyebilirsinBebeğim 2.5 aylıktan beri memeyi doğru düzgün emmez oldu şimdi 3 ay 8 günlük. Ne gündüz emiyor ne gece alsa da hemen geri bırakıyor öğürüyor tiksinir gibi yapıyor. Bezi bile dolmamış geceden o kadar istemedi düşünün.çok moralim bozuldu napabilirim bu süreçte? Tavsiyelere açığım. Memeyi bıraksın istemiyorum daha çok küçük emzirmeye devam ediyorum ama bu haline de üzülüyorum ister istemez. Gelişimini de etkiler diye korkuyorum.
Uyku gerilemesi de var ama onunla yine baş ediyorum meme olayı beni çok zorluyor.
Biberon şimdiye kadar hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum. Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka.En zor aylar Maalesef ben 4. ayda çok büyük bir meme reddi yaşadım sakın biberon verme sütünü sağıp şırınga ile vermeye çalış biberon verince memeyi hiç istemiyorlar karanlıkta kucağında gezerek emzirmeyi deneyebilirsin
Rica ederim sağlıkla büyütünBiberon şimdiye kadar hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum. Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka.
Ay ne zor süreçPilates topunda zip zip zıplayarak emzirdim, veya ayakta kucakta dolanarak, evin içini tavaf ediyorduk resmen
Çok teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka. İlk defa duydum emzirme kolyesini araştıracağım.Ayakta zıplatarak evi turlayip "alibabanin çiftliğinde " şarkısıni söyleyip ve hayvanlarin sesleri ni çıkarıyordum.Birde büyük ilgi çekici renkli kolyeler yada oyuncaklar boyuna asıldığını duymuştum. Hatta emzirme kolyesi bile varmış .
Ayakta emzirmeyi hiç denemedim bu süreçte birde öyle deneyelim bakalım çok teşekkür ederim inşallah kısa sürer bu süreç içindeAyakta emzirerek aynı zamanda şarkı da söylüyordum ah ah Allah yardimcin olsun cok buyuk sabır gerektiriyor gercekten
Sizin uykudayken emiyormu birazda olsa?Yoksa onu da mı almıyor?Bebeğim 2.5 aylıktan beri memeyi doğru düzgün emmez oldu şimdi 3 ay 8 günlük. Ne gündüz emiyor ne gece alsa da hemen geri bırakıyor öğürüyor tiksinir gibi yapıyor. Bezi bile dolmamış geceden o kadar istemedi düşünün.çok moralim bozuldu napabilirim bu süreçte? Tavsiyelere açığım. Memeyi bıraksın istemiyorum daha çok küçük emzirmeye devam ediyorum ama bu haline de üzülüyorum ister istemez. Gelişimini de etkiler diye korkuyorum.
Uyku gerilemesi de var ama onunla yine baş ediyorum meme olayı beni çok zorluyor.
Bizim uzun sürdü maalesef, 8.ayda falan geçti. Dilerim faydasını görürsünüz, pilates topu olmasa işim zordu benim.Ay ne zor süreçdeneyeceğim çok teşekkür ederim umarım eskisi gibi emmeye başlar çabuk biter bu süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?