Meme reddine medela calma biberon çözüm mü?

bitanecikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
211
179
103
merhaba kızlar 9 ağustosta doğum yaptım.bebeğim doğduğunda şekeri çok düşüktü beni beklemeden hemen mama vermek zorunda kaldılar emmeyi bilmiyodu zaten onu bile zor emdi.çok ağrım oldu ilk gün pek emzirme olmadı geceye kadar.sonrasında hem emdi hem mama yedi.zaten sütüm de çok yok ama en azından mama aralarında emiyordu.23 günlük olduk 3 gündür memeyi tutmuyor hatta emme pozisyonu aldığında ve memeyi ağzına soktuğumda çatlayacak gibi ağlıyo..normalde uysal bir bebek.avent biberon almıştım sanırım ona alıştı.evde dr browns da var ama araştırırken medela calma biberonu gördüm.sipariş vermeden önce danışmak istedim kullanan ve memnun kalan var mı?ilk kızımı da emzirememiştim beni reddettikçe ağlıyorum sütüm azdı daha da azaldı.lütfen yardım edin emzirmeyi çok istiyorum

Bizimkide normalde memeyi emmiyor biberona alıştı sanırım uyku sersemi iken emzirmeyi deneyin o zaman anlamıyor biberon mu meme mi diye.

Bende de ayni sorun var.herseyi aliyor memeyi almiyor.uykulu olsa bile.sutum buyuzden cok azaldi.neyapilir ben de bilmiyorum.siz de bir gelisme var mi.alisti mi

Hepsini denedim.iki tane elektrikli pompa aldim.ilki cekmiyor diye.ikisini de satmaya karar verdimprolac diye damla kullaniyorm cogalmasi umuduyla.durum kritik anlayacaginiz(

Ben 21 ağustosta doğum yaptım. Sütüm gelmediği için mama ile beslediler hastanede ve biberondan sonra mememi almadı dediğiniz gibi. Ama ben sütüm çıksın diye sağdım surekli. Sonra da silikon meme ucu aldım aventin. Şimdi emiyor silikon meme ucuyla ama. Kendi çıplak mememi hala almıyor.

Deniyorum ugrasiyorum krize giriyor.meme basligiyla da almiyor artik.prolac diye bir damla kullaniyorum sutu cogaltsin diye cunku pompada bile zor geliyor.off bunaldim.sutum yeniden cogalsa ne guzel olur

Arkadaşlar naptınız biberonu aldınız mı benim oğlum da beni emmeyi reddediyor.Cok üzülüyorum bu duruma biberonu alan var mı aranızda?

Medela gercekten de cok cektiginizde gelen bir biberon. Ben biberonla teknik sorun yasadigim icin ilk etapta cok kullanamadim simdi de ihtoyavin kalmadi

Sekil olarak cok farkli degillerki.bilemiyorum aklinda kalmasin istersen dene.okadar da uzulme.bebek senin bebegin
Medelayi denedim hicbir ise yaramadı.cocuk çekince çok fazla süt geliyor biberondan.sonucta anne memesinde o kadar hızlı çok süt akışı olmuyor.aldigima pişman oldum.giden paraya oldu ama en azından aklımda kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…