- 17 Aralık 2011
- 211
- 179
- 103
- Konu Sahibi bitanecikk
-
Mecbur biberonla besliyorum.4.ayi bitirdik yeni.uzulmuyorum artik cok ugrastim cunku.siz de cabalayin ama almiyorsa uzulmeyin.Arkadaşlar naptınız biberonu aldınız mı benim oğlum da beni emmeyi reddediyor.Cok üzülüyorum bu duruma biberonu alan var mı aranızda?
Medela biberonunu almış miydiniz?Onunla hiç denediniz mi acaba?Hani gerçekten etkiliyse onu denemek istiyorum.Mecbur biberonla besliyorum.4.ayi bitirdik yeni.uzulmuyorum artik cok ugrastim cunku.siz de cabalayin ama almiyorsa uzulmeyin.
Anne gogsune benzeyen ve yavas akan biberon olsun.ben orda da hata yaptum normal biberon aldim.medelanin iyi oldugunu duymustumMedela biberonunu almış miydiniz?Onunla hiç denediniz mi acaba?Hani gerçekten etkiliyse onu denemek istiyorum.
Aventin biberonunu kullanıyorum ama durum yine aynıAnne gogsune benzeyen ve yavas akan biberon olsun.ben orda da hata yaptum normal biberon aldim.medelanin iyi oldugunu duymustum
Sekil olarak cok farkli degillerki.bilemiyorum aklinda kalmasin istersen dene.okadar da uzulme.bebek senin bebeginAventin biberonunu kullanıyorum ama durum yine aynı
Medela ile geri dönüş yaşar miyiz bilmiyorum ama çok kötü bir durum bebeğimiz tarafından reddedilmek
Medelayi denedim hicbir ise yaramadı.cocuk çekince çok fazla süt geliyor biberondan.sonucta anne memesinde o kadar hızlı çok süt akışı olmuyor.aldigima pişman oldum.giden paraya oldu ama en azından aklımda kalmadı.Sekil olarak cok farkli degillerki.bilemiyorum aklinda kalmasin istersen dene.okadar da uzulme.bebek senin bebegin
Acaba yavas akisli olandan almadiniz miMedelayi denedim hicbir ise yaramadı.cocuk çekince çok fazla süt geliyor biberondan.sonucta anne memesinde o kadar hızlı çok süt akışı olmuyor.aldigima pişman oldum.giden paraya oldu ama en azından aklımda kalmadı.
Medela calma biberon tek urun yavaş ya da hızlı akışlı diye ayrımı yok ne yazık ki.Acaba yavas akisli olandan almadiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?