Bebek Beslenmesi Meme reddi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Berivanadarawsin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
30
51
3
28
Bebegim meme emmiyor biberon tutmuyor emzik almiyor ac öyle şırınga ile mama veriyorum gündüz uyutup emziriyorum ama gece hiç emmiyor mama da yemiyor sabaha kadar ac kıvranıyor ben önünde daha psikolojim bozulmuş lütfen yardım edin

Bebegim meme emmiyor biberon tutmuyor emzik almiyor ac öyle şırınga ile mama veriyorum gündüz uyutup emziriyorum ama gece hiç emmiyor mama da yemiyor sabaha kadar ac kıvranıyor ben önünde daha psikolojim bozulmuş lütfen yardım edin
Emzirme_danismanligi diye bir hesap var instagramda. Bi bakin belki yardimci olacak bir seyler bulursunuz.

Instagram kullanmıyorum ama bakacağım hemen bulup teşekkür ederim
Rica ederim. Umarim fayda görürsünüz. Memeyi rreddetmeye devam ederse de onun nasibi mamadaymis diye düşünün. Kendinizi hırpalamayın. Yeterli bir annesiniz. Onu en cok siz sever siz korursunuz. Insanlarin laflarina cevap verin susturun. Kimse sizi boyle bir konuda üzmemeli.

Kimseyi umursamıyorum zaten su an en çok düşündüğüm bebeğimin sağlığı ve gelişimi gerçekten elimden gelen herşeyi yaptım ama faydasını göremedim yeni çareler arıyorum mama yese gene ıyi 4.5 aylık ama yediği mama 60 derece oda şırınga ile zorla yiyene kadar çatlıyor

Kimseyi umursamıyorum zaten su an en çok düşündüğüm bebeğimin sağlığı ve gelişimi gerçekten elimden gelen herşeyi yaptım ama faydasını göremedim yeni çareler arıyorum mama yese gene ıyi 4.5 aylık ama yediği mama 60 derece oda şırınga ile zorla yiyene kadar çatlıyor
Dedigim hesap mesajlara cevap veriyor bazen. Bi bakin sorun kendisine olmazsa.

Back