- 20 Ocak 2014
- 3.297
- 4.224
Herkese merhaba bebegim 12 günlük doğduğu gün ememeyince emzirme danismani direk hastanede silikon uç tutturdu onunla zorla emmeye calisiyordu doymayinca eds ile mama verdirdiler hastanede bebegim eve gelince aşiri derecede sarılık oldu sınıra yükseldi hareketsiz yatar oldu bende o korkuyla memeyi asla tutturamadim bebegi emzirirken dogru tutamadigimi soyledi online emzirme danişmani biberonla mama+sagdigim sütü verdim sarılık degeri biraz düştü bende gogus ucum küçük oldugu icin silikonlar büyük diye ememedigini dusunerek avent kücük silikon aldim birde kaşik biberon akşam cok guzel emdi ama yine saginca bi suru süt cikti acaba emmiyor mu bilemiyorum arkasina 60cc mama içti gece tekrar emzirmeye denedim sinir krizi gecirdi göbegi kanamiş dayanamadim verdim mamayi sabah yine ayni şey oldu az önce yine artik aglamaktan içim cikti iradesizligim yüzünden emmeye geri döndüremiyorum kaşik biberona aşiri sinirleniyor damla damla veriyorum diye bi süre sonra kriz geciriyor ona ya ben ne yapacagim ayni durumu yaşayan var mı gobeginin kanadigini gorunce aglamasin diye yine biberona devam ediyorum bu sorunu yaşayip aşan varsa bana bir yol göstersin lütfen Ankara'da eve gelen ya da ven gideyim bir emzirme danişmani vs tavsiyesi olan olursa çok sevinirim