• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Reddi İçin Tavsiye

aysssqq

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
49
9
6
4 aylık bebeğim memeyi reddediyor alsa bile ağzında duruyor emmiyor meme Reddi yaşayan anneler bu durumla nasıl başa çıktınız tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum❤️

Boynunuza bir kolye ya da sütyen askınıza oyuncaklarından takıp dikkatini tek noktaya toplayıp oyalamaya çalışın. Ben oğlumda ayakta gezinerek şarkı söyleyerek çözüm bulmuştum. Ya da sürekli bir şeyler anlatır gibi konuşurdum. Şu an artık kendini ve etrafı keşfetmeye başladığı için olan bir süreç bu. Ya bomboş hiç bir dikkatini dağıtacak şey olmayan bir odada emzirin ya da dediğim gibi dikkati bir noktaya toplayacak şeyler yapın. Farklı emzirme pozisyonlarıda deneyebilirsiniz.🥰

Boynunuza bir kolye ya da sütyen askınıza oyuncaklarından takıp dikkatini tek noktaya toplayıp oyalamaya çalışın. Ben oğlumda ayakta gezinerek şarkı söyleyerek çözüm bulmuştum. Ya da sürekli bir şeyler anlatır gibi konuşurdum. Şu an artık kendini ve etrafı keşfetmeye başladığı için olan bir süreç bu. Ya bomboş hiç bir dikkatini dağıtacak şey olmayan bir odada emzirin ya da dediğim gibi dikkati bir noktaya toplayacak şeyler yapın. Farklı emzirme pozisyonlarıda deneyebilirsiniz

Boynunuza bir kolye ya da sütyen askınıza oyuncaklarından takıp dikkatini tek noktaya toplayıp oyalamaya çalışın. Ben oğlumda ayakta gezinerek şarkı söyleyerek çözüm bulmuştum. Ya da sürekli bir şeyler anlatır gibi konuşurdum. Şu an artık kendini ve etrafı keşfetmeye başladığı için olan bir süreç bu. Ya bomboş hiç bir dikkatini dağıtacak şey olmayan bir odada emzirin ya da dediğim gibi dikkati bir noktaya toplayacak şeyler yapın. Farklı emzirme pozisyonlarıda deneyebilirsiniz.🥰
Bizimki bazen tişörtün rengi bile dikkatini çekiyor emmiyor sakin dikkatini cekmicek ortamda emzirmeye çalışıyorum bu seferde yüzüme bakıp gülmeye başlıyor sonra film kopuyor benide kandırıyor oyun oynamaya dalıyoruz tabi beslenme kalıyor

Bizimki bazen tişörtün rengi bile dikkatini çekiyor emmiyor sakin dikkatini cekmicek ortamda emzirmeye çalışıyorum bu seferde yüzüme bakıp gülmeye başlıyor sonra film kopuyor benide kandırıyor oyun oynamaya dalıyoruz tabi beslenme kalıyor
😍😍😍 yaaa çook şapşikler🌸😍 şimdi şu da var artık çene kasları kuvvetli oldukça bir memeyi boşaltmak için öyle eskisi gibi 25 dk lara ihtiyaç yok. Beslenme saatleri dışında evi gezdirin merak ettiği ne varsa gösterip anlatın belki bir nebze olsun o merak ettiklerini dindirir😅

😍😍😍 yaaa çook şapşikler🌸😍 şimdi şu da var artık çene kasları kuvvetli oldukça bir memeyi boşaltmak için öyle eskisi gibi 25 dk lara ihtiyaç yok. Beslenme saatleri dışında evi gezdirin merak ettiği ne varsa gösterip anlatın belki bir nebze olsun o merak ettiklerini dindirir

😍😍😍 yaaa çook şapşikler🌸😍 şimdi şu da var artık çene kasları kuvvetli oldukça bir memeyi boşaltmak için öyle eskisi gibi 25 dk lara ihtiyaç yok. Beslenme saatleri dışında evi gezdirin merak ettiği ne varsa gösterip anlatın belki bir nebze olsun o merak ettiklerini dindirir😅
Her gün yapmasam da bazen yapıyorum ev eşyaları tanıtımını ama işte her şey dikkatini cekiyor en ufak bir ses bile gelişiminin doğal süreci sanırım

Her gün yapmasam da bazen yapıyorum ev eşyaları tanıtımını ama işte her şey dikkatini cekiyor en ufak bir ses bile gelişiminin doğal süreci sanırım
Evet önceden sizin bir uzvunuz olarak görüyordu kendini bir çok şeyin farkında değildi. Göz kasları gelişmemiş ve eller bu kadar oynak değildi. Şimdi ellerinin, etrafının herşeyin farkında🌸 Sizden ayrı olduğunu anladı ve dış dünyaya uyumlanma süreci tam anlamıyla başladı😍

4 aylık bebeğim memeyi reddediyor alsa bile ağzında duruyor emmiyor meme Reddi yaşayan anneler bu durumla nasıl başa çıktınız tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum❤️
merhaba, meme reddi geçti mi? Benim bebeğim de 3 aylık yediğim bişey dokundu. Şimdi yediklerime dikkat ediyorum ama yine de emmiyor

Back