Kızlar 2019 yılında 300 cc protez taktırdım ama taktirdigim günden itibaren sırt üstü uzanınca kollarımda ellerimde ciddi uyuşmalar olduğu için hep yan yatarak idare ettim ama artık bu uyusmalar yan yatınca bile geçmiyor hatta oturunca bile uyuşma, ağrı yanma hissi oluyor çok korkuyorum çıkartmak istiyorum fakat görüştüğüm bütün doktorlar, daha evvel meme dokusu yoksa veya çok azsa kesinlikle sarkma olur dediler o kadar mutsuzum ki keşke hiç bulaşmasaydim bu işlere. Bir de sorduğum tüm doktorlar en düşük 150 bin TL den bahsediyorlar öyle ünlü doktorlar da değiller yani. Benim ne öyle bir bütçem var ne de ameliyattan sonra içine göçmüş bir göğüs ile yaşayacak psikojim var. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama çok korkuyorum lütfen bana İstanbulda gidebileceğim bir doktor önerin veya başka tavsiyeleriniz varsa onlar da açığım. Benim aklımda herhangi bir devlet hastanesine gidip durumu izah etmek varsi ama doktorlar bana açık açık sarkma kesinlikle olur çünkü kendi meme dokunuş çok az dediği için ne yapacağımı bilemedim yardımlarinizi fikirlerinizi bekliyorum