Meme protezi ve hamilelik???

NVLN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
574
417
44
Arkadaşlar meme protezi amelyat sonrası ne kadar zaman geçmesi gerekir hamilelik için fikri olan varmı ???

Bana Dr um en az 6ay dolsun protez yerine otursun demişti ideali en az 1 yıl bence ancak oturuyor hamilelik mi düşünüyorsunuz??

Bana Dr um en az 6ay dolsun protez yerine otursun demişti ideali en az 1 yıl bence ancak oturuyor hamilelik mi düşünüyorsunuz??
Henüz 2 ay anca oldu ameliyatm eşim çok israrcı bebek konusunda bnde bi kararszlık devm.edyor.amelyat olmadan önce olsa düşnmezdm yapardm ama şmdi amlyat sonrası düşndüryo ...

Henüz 2 ay anca oldu ameliyatm eşim çok israrcı bebek konusunda bnde bi kararszlık devm.edyor.amelyat olmadan önce olsa düşnmezdm yapardm ama şmdi amlyat sonrası düşndüryo ...
burası forum arkadaşınız ile mesajlaşmıyorsunuz nedir bu kısaltmalar eksik sesli harfler lütfen daha düzgün bir türkçe kullanın

burası forum arkadaşınız ile mesajlaşmıyorsunuz nedir bu kısaltmalar eksik sesli harfler lütfen daha düzgün bir türkçe kullanın
Alışkanlık galiba..dikkat ederim..ama arkadaşıź burda hepimizde :))

Alışkanlık galiba..dikkat ederim..ama arkadaşıź burda hepimizde :))
kusura bakma kurallara uymalıyız hepimiz. Ergenlik dönemlerinde bende öyle yazardım bi de mesaj hakkımız çok olmazdı ücretli sms ler atardık ama şimdi t9 u var düzeltmesi var dimi :)

kusura bakma kurallara uymalıyız hepimiz. Ergenlik dönemlerinde bende öyle yazardım bi de mesaj hakkımız çok olmazdı ücretli sms ler atardık ama şimdi t9 u var düzeltmesi var dimi :)
Asıl konumuza gelelim lütfen:))))

6 ayı mukakak doldur derim sonrasında sıkıntı çekme bu ameliyatta kolay bişey değil sen sağlıklı olacaksın ki bebeğine bakacaksın.protezin yerleşsin.

Sevgili konu sahibi bebek sahibi oldunuz mu? Son durum nedir acaba?

Yok arkadaslar bebek için fikrim değişti 1 yili doldurdm ameliyatn üzerinden ama yapmadim bebek.göğüslerim iyice otursun istedim şimdide tam.oturmuşken göze alamyorum:)))

Neden 6 ay beklemek gerekiyorki silikon taktirdiktan sonra. Bir türlü mantığına oturtamadim ben.. yani silikon taktirdik diyelim ve bir ay sonra hamile kaldik. Zaten hamilelik süresi 9-10 ay .... yani hamilelik süresince zaten yerleşmiş olmuyor mu silikon. 6 aydan daha uzun bir süre geçmiş oluyor yani

X