Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz 2 ay anca oldu ameliyatm eşim çok israrcı bebek konusunda bnde bi kararszlık devm.edyor.amelyat olmadan önce olsa düşnmezdm yapardm ama şmdi amlyat sonrası düşndüryo ...Bana Dr um en az 6ay dolsun protez yerine otursun demişti ideali en az 1 yıl bence ancak oturuyor hamilelik mi düşünüyorsunuz??
burası forum arkadaşınız ile mesajlaşmıyorsunuz nedir bu kısaltmalar eksik sesli harfler lütfen daha düzgün bir türkçe kullanınHenüz 2 ay anca oldu ameliyatm eşim çok israrcı bebek konusunda bnde bi kararszlık devm.edyor.amelyat olmadan önce olsa düşnmezdm yapardm ama şmdi amlyat sonrası düşndüryo ...
Alışkanlık galiba..dikkat ederim..ama arkadaşıź burda hepimizde :))burası forum arkadaşınız ile mesajlaşmıyorsunuz nedir bu kısaltmalar eksik sesli harfler lütfen daha düzgün bir türkçe kullanın
kusura bakma kurallara uymalıyız hepimiz. Ergenlik dönemlerinde bende öyle yazardım bi de mesaj hakkımız çok olmazdı ücretli sms ler atardık ama şimdi t9 u var düzeltmesi var dimi :)Alışkanlık galiba..dikkat ederim..ama arkadaşıź burda hepimizde :))
Asıl konumuza gelelim lütfen:))))kusura bakma kurallara uymalıyız hepimiz. Ergenlik dönemlerinde bende öyle yazardım bi de mesaj hakkımız çok olmazdı ücretli sms ler atardık ama şimdi t9 u var düzeltmesi var dimi :)
altı ayAsıl konumuza gelelim lütfen:))))
Henüz 2 ay anca oldu ameliyatm eşim çok israrcı bebek konusunda bnde bi kararszlık devm.edyor.amelyat olmadan önce olsa düşnmezdm yapardm ama şmdi amlyat sonrası düşndüryo ...
Teşekkür ederim dikkate alacağım..6 ayı mukakak doldur derim sonrasında sıkıntı çekme bu ameliyatta kolay bişey değil sen sağlıklı olacaksın ki bebeğine bakacaksın.protezin yerleşsin.