meme protezi taktirdim yardim ediiinnn

mysteryyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
21
0
26
İstanbul
Arkadaslar ptesi gunu taktirdim halan genceye. 345cc kas alti koymus. Iki gogsum normalde de cok ayrikti zaten ama simdi buyuk durunca iyice ayrik duruyo seklini hic begenmedim kaskati iki sey vae ve arasi ayrik hic bi sekilde birlesmiyolar eskiden destekli sutyenle falan birlestirirdim simdi cok sert birlesmiyoda . Normal gogus seklini alirmi yoksa cikarttiricam o kadar igrenc duruyoki hakan gence de cok tatli bi adam ozenerek yaptigina eminim belki ilk basta boyle oluyodur bilemiyorumkii nolur benim gibi taktiran varsa yorum yapsin ozellikle kas alti olanlar

protez taktıranların buluştuğu topikler var canım istersen orayada yaz belki cevap veren olur burdan yardımcı olmazlarsa geçmiş olsun

Canım şimdi kas altı yeni yerine oturmadığı için o kdr ayrk onlar biraz birleşecekler ortası ama önceden çok ayrıksa benim gibi çok da birleşmicekler ortada 2-3 cm lik felan acıklık her zaman kalacak.. bende olduğu gibi ilerde ne olur birleşir mi benimkier bilmiyorum daha yeni çnkü 50.günüm bugun benimde.. istersen ekle beni resimlerim var bak sana fikir verebilirler.

birleşirleeeeer merak etme dur daha ne kadar oldu taktıralı :) Sen benim ilk hallerini bir görseydin var yaaa... Basık ayrık çirkin mi çirkindi.. E şimdi ne oldu ? 4 ayım bitti arada sütyensiz 1 cm boşluk var sadece :) Bilmem anlatabildim mi :))

Canım,kas altı yönteminde ve diğer yöntemlerdede hemen ameliyattan sonra gögüste şekil bozuk durur,ödemlerden dolayı..
Gögüs arasındaki kaburganın kemigi ne kadar kalınsa gögüslerde o kadar ayrık durur.Ameliyat ile buna müdahale edilemez.Edilirse gögüs şekli,yapısı bozulur meme uçları dışarıya doğru bakar..
Kas altı oldugu için,meme dokunda azsa tabi gögüs çok sert olur.Fakat ZAMANLA tabiki normal,olması gereken yumuşaklıga ulaşacaktır endişe etme Göğüslerine rahatça dokunmaya başlayınca bu süreç daha hızlı olacak..
Protezleri çıkartmayı falan düşünme sakın :)) Yaza kadar harika olacaklar endişe etme..

canım ben de kas altı olacağım resimlerini görebilir miyim?birde yumusamaya basladılar mı sence nasıl normal goguse kıyasla..

Kizlar supersiniz agrilarim cok cok azaldi bugun destekli sutyen olmadan gomlek giymenin keyfini yasadim. Bazi yerleri hafiften yumusamaya basladi insallah zamanla sekil alir ve guzellesir su an bile iyiki taktirmisim diyorum

Kizlar supersiniz agrilarim cok cok azaldi bugun destekli sutyen olmadan gomlek giymenin keyfini yasadim. Bazi yerleri hafiften yumusamaya basladi insallah zamanla sekil alir ve guzellesir su an bile iyiki taktirmisim diyorum

geçmiş olsun canım memişlerini güle güle kullan...ben 3 hafta önce ameliyat oldum...dual plan 350 cc takıldı...öncesinde destekli sütyenlerle istediğim görüntüyü şimdi birde toparlayıcı saporcu sütyeni ile sağlıyorum...ne büyük keyif çok iyi anlıyorum seni sabret canım her gün biraz daha değişiyor

canım o senın catal kemıgının kalınıgına baglı. onceden ayrıksa sonra bırlesmez zaten ama şu var ıyıcenemı yumusadıktan sonra sutyenle daha guzel dururlar.sıkma canını hemen. bı mucıze olmuyo hemen yumusamıyolar zamana ıhtıyacın var. suan taş gıbı olmaları cok normal kı olması gereken o. zamanla yuusayacak ve aradakı bosluk bıraz daha yakınlasacak ama zamana ıhtıyacın var sadece. hemen karar verme.benımde ılk yapldıgında hıc meme dokum olmadıgı ıcın cok sunıydı ama zamanla guzellesıyolar.banada zeynep soylemıstı bunu ve dedıgı gıbıde oldu. o yuzden sabret ve anın keyfını yasa.
maddi imkanlar yuzunden olamayan cok arkadas var sen o sanslı grubun ıcındesın o yuzden sukret bu amelıyatı olduguna ve tadını cıkar. bu sekılde moralını bozma canım.

canım ozel mesaj atamıyorum cok tesekkur ederım mesaajın ıcın ya cok sagol ılgılendıgın ııcn kesınlıkle dogru soyluyorsun tamamen vazgectım zaten o ısımden.Bugun hakan gence ıle gorustum kas altı dual plan olmaz dedı 250 cc yuvarlak yumusak ıstedgın ıcın allergan koycaz deDİ.Derın ınce dıyor kalın olsada allergan koysam da gogsun kas olmayan tarafı yanı alt kısmından sende az olsada hıssedeceksın dedı(ya gogus dokusu olmayanlarda hem yandan hıssedılıyor mu sen hıssettın mı mesala?

ben hıssetmedım canım ama hısseden arkadaslarda da zamanla prottezın cevresını bag doku sardıgı ıcın o hıs kayboluyo.
benım sıfır meme dokusuydu ve hıssetme gıbı bı sorun yasamıyorum.

Bende hakan gence ye ameliyat olacagim gorme sansim var mi acaba? Memnunmusun suan ameliyattan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…