• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme protezi kanser yapıyor mu ?

mutsuz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar , herkese merhaba ben 25 yaşındayım göğüslerim yok denecek kadar küçük meme protezi düşünüyorum fakat babam ilerde kanser yapar diye korkusundan bana izin vermiyor. Benimde kafam çok karıştı ticari açıdan bakıldığında ise doktorlar hayır yapmaz diyor. Lütfen bana yardımcı olun. Babamı ikna etsem bile benim içim rahat etmeyecek böyle bi risk taşıyor mu silikonlar ?:KK61:

Son düzenleme:
Sayfalarca konusuldu bu. Kirilan kemiginize civi koyulacak olsa, ona da karsi cikar mi babaniz kanser yapar diye?
Bir tane haber bile okumadim "protez yuzunden kanser oldu" diye. Iciniz rahat olsun :))

Ben de hic duymadim protezler tabi bildik iyi markalarda kesinlikle boyle birsey yok. Zaten cogu fda onayli. Bu da bence yeterli. En azindan gogus kanseri olan bi annenin kizi olarak ben yapmazdim en basta. Ama simdi kendimi cok iyi hossedoyorum iyi ki yaptirmisim diyorum tabi su agrilar da bi gecse

Back
X