• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Protezi - Album Ekleyenler

Dream1988

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
3.782
3.574
658
Merhaba arkadaşlar ;

KK 'de ki yardımlaşma bir hayli keyifli , sohbetler , ameliyat olacak arkadaşlara destekler , geri sayımlar , ameliyat sonrası neler yapacağımız nelere dikkat edeceğimiz konusunda içtenlikle yardımlaşmalar , bunlardan ötürü bu samimiyeti yakaladığım için çok mutluyum.
Ameliyat öncesi hepimizin merak ettiği kaç cc protezin ne kadar durduğu , tabi ki bu duruş kişiden kişiye değişse de tahmini bilgi edinmek istiyoruz . İlk günlerde ki ödemler , şekilsizlikler ve daha sonrasında harika bir şekilde oturuşu , asimetriler vs..

Bilgi vermek amacıyla , profillerine album ekleyenler buraya yazarsa çok sevinirim. Hem bu başlık altında album ekleyenlerin birbirlerini bulmasınıda daha kolay sağlamış oluruz.

Herkese sağlıklı günler dilerim.

Ameliyat olmamis halimi , yani suanki durumunu yukledim ⭐️

Canım çok güzel bir başlık olmuş gerçekten hangi protezin nasıl durduğunu görmek insana fikir veriyor. :21:

amaliyat olmuş albümü olan kızlar benı ekler mısınız ? ameliyat olmaya kesın karar verdım 1 en gec 2 aya kadar olacağım uzatmak ıstemıyorum artık. bu yzden hemen kararımı verıp doktor seçmek istiyorum

Back