• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme protez sonrası sarkma

quennw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
1
0
1
29
merhaba tecrübelerinize çok ihtiyacım var psikolojim allak bullak oldu 1 kasımda meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum göğüslerim hacimli ve biraz sarkıktı şu an 2 ay 15 gün oldu ameliyat olalı göğüs uçlarım ödem geçtikçe aşağı bakmaya başladı yandan sarkık görüntü var doktorum üst bant kullan zamanla protez oturacak diyor başına böyle birsey gelen varmı.İlk günler olsa tamam diyecem ama ödemim hiç yok denilecek kadar az.

merhaba tecrübelerinize çok ihtiyacım var psikolojim allak bullak oldu 1 kasımda meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum göğüslerim hacimli ve biraz sarkıktı şu an 2 ay 15 gün oldu ameliyat olalı göğüs uçlarım ödem geçtikçe aşağı bakmaya başladı yandan sarkık görüntü var doktorum üst bant kullan zamanla protez oturacak diyor başına böyle birsey gelen varmı.İlk günler olsa tamam diyecem ama ödemim hiç yok denilecek kadar az.
Benim protezin oturmais gb bir durumum olmadi ilk ciktigimda hersey yerli yerindeydi sadece cok sislik vardi odemi attigimda asil sekil ortaya cikti. Fakat arkadasimin sizinki gb protezleri ustteydi ve zamanla oturdu. İlk halinde bahsettiginiz gb gogus uclari ortada degil asagidaydi. Protez oturunca ortalandi ve sarkik goruntu kayboldu. Fakat bahsettigim goruntu ilk 1 ayda duzeldi. Gerci kisiden kisiye degisiyordur protezlerim yerlesmesi kaslarin kendini salmasi belki sizinki de normaldir. Odem gitmis olabilir fakat protezin oturmasi icin kaslarin kendini salmasi gerekiyor. Sirayla oluyor. Once odem gidiyor sonra kaslar gevsiyor, protez yerlesiyor ve yumusamaya basliyor. Bir sure sonra da protezin etrafinda yararli kapsul olusuyor ve dokularla butunlesiyor, bu sayede daha dogal bir goruntu olusuyor. Belki sizin daha cok zamana ihtiyaciniz vardir. Cunku dr lar asil goruntu ve yumusaklik icin 6 ay beklemek gerektigini soyluyorlar. Bence hemen telas yapmayin. Bant kullanmak ise yarayabilir dr unuzn dedigi gb. Korse ustune banti siki bir sekilde takiyorsunuz. Ustten baski yaparak protezin asagiya daha rahat ilerlemesini sagliyor. Gecmis olsun 🌸

Back