Bebek Beslenmesi Meme+mama?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

VeraHatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
115
80
98
43
arkadaşlar 3 aylık bebeğim var meme artı mama ile devam ediyoruz benim durumumda olanlar bebeğinizi nasıl besliyorsunuz kaç saatte ne kadar mama veriyorsunuz şaşırmış durumdayım gerçekten bir de biberonla mı kaşıkla mı veriyorsunuz kaşıkla verince benim bebeğim kusuyor biberon çok seviyor Ben de göğsümü bırakır diye korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Mesela bebeğim kaşıkla 60 90 anca içerken (ağlaya sızlaya) biberonla 120-150 mil içebiliyor çok mutlu

Ayni durumu yaşadım kaşık eds biberon kaşığı emzirme danışmanı her yolu denedim biberona alismasin emsin aman sütüm arasında sadece ana sutu yetsin diye. Yediğim içtiğim gidanin takviyenin haddi hesabı yok. Olmayınca olmuyordu. Sonuc stresli her gün yetersizlik duygusu ile ağlayan ben bunalmış bir es yetersiz kilo alımı olan huzursuz sürekli ağlayan bir bebek onun kaşık vs ile eziyet çekerek mama yemeğe çalışıp ağlamasına dayanamayan çocuğundan uzaklaşan anne. En sonunda bebeğimin bana mutlu huzurlu bir anneye daha cok ihtiyacı olduğunu düşünüp biberona geçtim. Su an kilo alımı düzeldi etrafa gülücük saçıyor huzurlu ben mutluyum memeyi de red etti tabi uykulu iken bazen keyiiyken emiyor emmesse ısrar la dayamiyorum ağzına sagip veriyorum. Böyle çözdük biz :)

Back