Meme küçültmede çatlaklardan kurtulunur mu?

meserisra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
211
1
ben kısmet olursa birkaç ay sonra meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum sorum şu göğsümün üstünde çatlak var acaba ameliyat sırsında bu çatlak kısımdan kurtulmak mümkün mü :44:

arkadaşlar bu konu hakkında fikri olan yok mu

:44: meme büyütme desen döktürürüm de işin içine küçültme olayı girince kalıyorum öyle :KK1: herkesin derdi farklı işte :KK14:
ama düşüncemi sorarsan mantıken söylüyorum kesinlikle bir bilgim yok
küçültme işleminte t yada ters t uygulandığına göre,meme ucu küçültmeside yapılırsa,deride eksiltilecek bölümler olduğunuda düşünürsek kısmen kurtulabilirsin ama tamamen kurtulmak zor gibi :44: şanslıysan küçültme işlemi yapılacak deride kalıyorsa çatlaklar ki inşallah öyledir :KK9: kurtulursun
offf ne karışık anlattım yahu ee insan aklından geçtiği gibi yazarsa sonuç böyle oluyor kusura bakma :KK17: inşallah istediğin gibi olur :KK19:

ben kısmet olursa birkaç ay sonra meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum sorum şu göğsümün üstünde çatlak var acaba ameliyat sırsında bu çatlak kısımdan kurtulmak mümkün mü :44:

Memede oluşan çatlaklar genellikle emzirme döneminde çok fazla büyüyen ve gerilen deriden dolayı oluyor.Aynı sorunu karın ve bacak bölgesinde yaşayanlarda çok fazlaca.Gögsünüzün üst bölgesinde çatlak oluşmuş sanırım,öyle yazmışsınız.Karamel arkadaşımızın dedigi gibi eger alt kısımda oluşsaydı alınacak olan fazla deriyle bu bölgedeki deriler alır ve kurtulabilirdiniz.Ama sizin üst kısımdaymış.Bu bölgeye yapılacak bir şey görünmüyor tabi.Memeniz diklştirilip dolgunlaşsada bu çatlaklar belli olacaktır..:KK50:

selamlar ben küçültme ameliyatı oldum fakat meme başlarından biri tutmadı doktorum kesip attı ve dikti orayı yeniden yapacağını söyledi büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim lütfen bu durumla karşılaşanlar yazsın ne yaptılar ne yapıldı kendimi çok kötü hissediyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım göğsümü kaybetmek istemiyorum

selamlar ben küçültme ameliyatı oldum fakat meme başlarından biri tutmadı doktorum kesip attı ve dikti orayı yeniden yapacağını söyledi büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim lütfen bu durumla karşılaşanlar yazsın ne yaptılar ne yapıldı kendimi çok kötü hissediyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım göğsümü kaybetmek istemiyorum

kesip attı ne demek yahu :KK53: geçmiş olsun cnm çok üzüldüm
doktorunun hatası olduğu çok bellli bu söylediklerinden öyle anlaşılıyor önceden düşünmeli önlemini almalıydı
korkma göğsünü kaybetmezsin inşallah
şöyle düşün hiç göğsü olmayanlara göğüs yapılıyor seninkinin sadece başı yok elbetteki yapılır
meme başı yapılırken kasıktan falan parça alıyorlar diye biliyorum :44: sen doktorunla konuştun mu ne yapılacak nasıl yapılacak
bunları iyice konuş gerekirse hukuki işlem yaptır
yaptığı yanlışı ödemeli bir şekilde inşallah birileri seni daha iyi bilgilendirir sevgiler...

Memede oluşan çatlaklar genellikle emzirme döneminde çok fazla büyüyen ve gerilen deriden dolayı oluyor.Aynı sorunu karın ve bacak bölgesinde yaşayanlarda çok fazlaca.Gögsünüzün üst bölgesinde çatlak oluşmuş sanırım,öyle yazmışsınız.Karamel arkadaşımızın dedigi gibi eger alt kısımda oluşsaydı alınacak olan fazla deriyle bu bölgedeki deriler alır ve kurtulabilirdiniz.Ama sizin üst kısımdaymış.Bu bölgeye yapılacak bir şey görünmüyor tabi.Memeniz diklştirilip dolgunlaşsada bu çatlaklar belli olacaktır..:KK50:

off off benim en büyük hayalimdi şöyle pürüzsüz duran güzel derli toplu göğüsler ama hayırlısı bakalım en azından şu ağırlıktan kurtulurum inşallah

teşekkür ed karamel cevap verdin en azından
o günden beridir siteye gelmemiştim tedavim sürüyor sol meme başım yok hala bakınca ağlamaktan ölüyorum dikişli ve 15 gündür pansuman tedavisi görüyorum
doktorum yara iiyileşince yapacağını söyledi greft yöntemiyle yama şeklinde eskisi gib olmayacak ama int çok araştırdım ayrıca başka doktor da araştırıyorum iyileşinceye kadar
aynı doktora tekrar yapmak beni çok düşündürüyor lütfen okuyan arkadaşlar meme ameliyatarında doktorunuza her riski sorun ve kesin net cevabını alın sağlık bu en önemliside iyi bir doktor bulmak ben iyi cerrahım diyene kendinizi teslim etmeyin :KK43:

meme ameliyatlarında mutlaka doktorun daha önce yaptığı operasyonları görün hatta mümkünse hastalarıyla tanışın doktor seçimi en önemlisidir.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin

meme ameliyatlarında mutlaka doktorun daha önce yaptığı operasyonları görün hatta mümkünse hastalarıyla tanışın doktor seçimi en önemlisidir.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin

çok haklısın çok acı bir tecrübe yaşamışsın ne mutluki başkalarını düşünüp uyarıyorsun başkalarının üzülmesini istemiyorsun :KK19:
dilerim en yakın zamanda sende tedavini iyi yapacak bir doktor bulur ve en azından olabilecek en güzel şekilde derdinden kurtulursun tekrar çok geçmiş olsun çok öpüyorum seni :KK16:

X