- 20 Ocak 2010
- 211
- 1
ben kısmet olursa birkaç ay sonra meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum sorum şu göğsümün üstünde çatlak var acaba ameliyat sırsında bu çatlak kısımdan kurtulmak mümkün mü :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu konu hakkında fikri olan yok mu
ben kısmet olursa birkaç ay sonra meme küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum sorum şu göğsümün üstünde çatlak var acaba ameliyat sırsında bu çatlak kısımdan kurtulmak mümkün mü :44:
selamlar ben küçültme ameliyatı oldum fakat meme başlarından biri tutmadı doktorum kesip attı ve dikti orayı yeniden yapacağını söyledi büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim lütfen bu durumla karşılaşanlar yazsın ne yaptılar ne yapıldı kendimi çok kötü hissediyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım göğsümü kaybetmek istemiyorum
Memede oluşan çatlaklar genellikle emzirme döneminde çok fazla büyüyen ve gerilen deriden dolayı oluyor.Aynı sorunu karın ve bacak bölgesinde yaşayanlarda çok fazlaca.Gögsünüzün üst bölgesinde çatlak oluşmuş sanırım,öyle yazmışsınız.Karamel arkadaşımızın dedigi gibi eger alt kısımda oluşsaydı alınacak olan fazla deriyle bu bölgedeki deriler alır ve kurtulabilirdiniz.Ama sizin üst kısımdaymış.Bu bölgeye yapılacak bir şey görünmüyor tabi.Memeniz diklştirilip dolgunlaşsada bu çatlaklar belli olacaktır..
meme ameliyatlarında mutlaka doktorun daha önce yaptığı operasyonları görün hatta mümkünse hastalarıyla tanışın doktor seçimi en önemlisidir.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin