• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme küçültme

Narkoz korkulacak bir şey kesinlikle değil. Yalnızca tansiyon hastalarında tehlikeli olabiliyor bir nevi..

26 yasındayım henuz zaten cok sukur yok rahatsızlıgım..memeler o kadar agırlık yapıyor kı bel agrılarım gecmıyor olmam gerekıyor ama korkudan gun alamıyorum :(

yaşın genç zaten bütün tetkikler yapılıyor merak etme korkulacak hiç bir şey yok cok güzel küt diye uyuyorsun ben rüya bile gördüm gecen hafta başka bişeyden dolayı amelıyat oldum endışelerım vardı narkozdan ama şimdi meme amelıyatı için bomba gıbıyım korku sıfır ;)

Ay nessira sende mi olacaksin ne güzel :) yqy peki arastirdin mi emziren gerçekten var mi ameliyattan sonra ben bekarim daha da evlilik olacak daha.

kızlar meme küçültme ameliyatı olacam olmam gerekiyor fakat narkoz korkusundan gun alamıyorum hıc yemedım narkoz :KK43: benım kadar korkan varmıydı?
Bennn: )
Ben ilk kez narkoz alacaktım, ve aşırı korkuyordum. Saçma saçma filmlerin etkisindeydim falan.
Ve bende göğüs küçültme oldum :)
Hiiç korkacak bir şey yok.. Aslında işin en kolay kısmı narkozmuş. Göğüs küçültme ameliyatı ile ilgili olan başlığımızı incelemeni tavsiye ederim.

Ay nessira sende mi olacaksin ne güzel :) yqy peki arastirdin mi emziren gerçekten var mi ameliyattan sonra ben bekarim daha da evlilik olacak daha.
Ayrıca bende bekardım ve doktorum emzirebileceğimi söyledi. Süt dokularına çok dokunmadı.

ben meme büyütme olacağım cnm ben evliyim çocuk yok meme ucundan yaptırcam çok büyük bi sıkıntı olacağını sanmıyorum çocuk oluncaa olursa da artık yapacak bişey yok :)

arkadaşlar tşk ederim.. ya meme altıda kesilmiyor sadece meme altı bıten her yer kesılıyor değil mi :(

75 c kaç oluyor yani pek anlamıyorum da malum yıllardır gelişine en büyük sütyeni aldığım için :(

75 c kaç oluyor yani pek anlamıyorum da malum yıllardır gelişine en büyük sütyeni aldığım için :KK43:
Yaşadığınız şehirde h&m varsa gidip bakabilirsiniz. H&M den 75C giyiyordum eskiden. La Senza da 32D-34B(toparlayıcı modallerinde) giyiyodum. Şuan h&mde 75 b giyiyorum, la senzada da bütün modellerde (destekliler hariç) 34b-a /32C giyiyorum. La senzanın kalıplaro H&m'e göre biraz daha büyük o yüzdwn bazı modellerinde 34a oluyor

Kızlarrr :( mrb. bende gogsumu kucltmek ıstyrm:(( olanlarrr paylasabılır mısınız?nasl oluyor,oncesi,sonrası:)) hepsii

bende küçültmek istiyorum bekar olup yaptıran var mı
evlenip çocuk yaptığınızda emzirebildiniz mi
birde birinden duymuştum hissizlik oluşmuş göğsünde ve geçmiyormuş yaşan var mı bunları

bende küçültmek istiyorum bekar olup yaptıran var mı
evlenip çocuk yaptığınızda emzirebildiniz mi
birde birinden duymuştum hissizlik oluşmuş göğsünde ve geçmiyormuş yaşan var mı bunları
Ben bekarım ve ameliyat oldum. Henüz çocuk sahibi olmadım ama doktorum süt bezlerine zarar vermediğini söyledi..hissizlikte yok bende

Back