Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ameliyat oldunuz muArkadaşlar merhaba. Elazığda yakın zamanda mehmet ihsan okura meme küçültme yaptıran var mı veya bir tanıdığınız yaptırdı mı !!!!!
merhabalar bende pazartesı olacagım ınsallah ıse donusum sıkıntı olur mu dıye cekınıyorum ne kadar surede toparlandınız acabaArkadaşlar selam. Ben geçen hafta meme küçültme ameliyatı oldum ve deneyimlerimi paylaşmak istedim sizinle. Ben İzmir medicana hastanesinde oldum ameliyatımı ve doktorum Özlem Gündeşlioğlu idi. Şu an ameliyatımın 8. Günü ve herşey sorunsuz gidiyor çok şükür. Sonuçtan o kadar memnunum ki sizinle de paylaşayım istedim. Özlem hanım harika bir iş çıkardı. Ben meliyat izini daha kaba saba olur diye tahmin ediyordum ama içten dikiş attı estetik dikiş, ameliyatın 3 günü bile rahatsız etmiyordu ki iyileşince düşünemiyorum. Resmen sanat yaptı :)) artık sütyensiz gezebiliyorum ilk iki üç gün biraz zorluyor ama o da göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Ben 35.000 TL'ye oldum ama sonuç her bir kuruşuna kadar değdi. Sonuçta bizim için ne kadar önemli bir ameliyat hepimiz bunu biliyoruz ve o parayı kendi özgüvenimiz ve mutluluğumuza ödüyoruz ve o yüzden her bir kuruşuna değiyor.
Kusura bakmayın anca görebildim yorumunuzu. Açıkçası ben 1 haftada dışarı çıkıp gezip tozmaya başlamıştım bile. Çok ağır kaldırmamakla birlikte bütün işlerimi kendim halledebiliyordum. Şu an neredeyse 1 ay olacak ve hiç bir sıkıntı çekmedim bu süreç içerisinde. İşiniz ne bilmiyorum ama rahatlıkla 1 hafta içinde işinize dönebilirsiniz bence. Çok geçmiş olsunmerhabalar bende pazartesı olacagım ınsallah ıse donusum sıkıntı olur mu dıye cekınıyorum ne kadar surede toparlandınız acaba
Be de düşünüyorum,şimdi 7 aylık hamileyim önümüzdeki yıllarda küçültmek istiyorum. Ama aklıma takılan ameliyat izi kalıyor mu? Birde kucultmede ekstradan diklestiriyorlar mi?Arkadaşlar selam. Ben geçen hafta meme küçültme ameliyatı oldum ve deneyimlerimi paylaşmak istedim sizinle. Ben İzmir medicana hastanesinde oldum ameliyatımı ve doktorum Özlem Gündeşlioğlu idi. Şu an ameliyatımın 8. Günü ve herşey sorunsuz gidiyor çok şükür. Sonuçtan o kadar memnunum ki sizinle de paylaşayım istedim. Özlem hanım harika bir iş çıkardı. Ben meliyat izini daha kaba saba olur diye tahmin ediyordum ama içten dikiş attı estetik dikiş, ameliyatın 3 günü bile rahatsız etmiyordu ki iyileşince düşünemiyorum. Resmen sanat yaptı :)) artık sütyensiz gezebiliyorum ilk iki üç gün biraz zorluyor ama o da göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. Ben 35.000 TL'ye oldum ama sonuç her bir kuruşuna kadar değdi. Sonuçta bizim için ne kadar önemli bir ameliyat hepimiz bunu biliyoruz ve o parayı kendi özgüvenimiz ve mutluluğumuza ödüyoruz ve o yüzden her bir kuruşuna değiyor.
Size şöyle söyleyim evet biraz ameliyat izi kalıyor ama ben henüz 1 aylığım ve ona rağmen hiç rahatsız etmiyor çünkü eski memelerimi hatırlıyorum ne kadar sarkık ve büyük olduğunu. Ve dikleştirmek konusunda da şöyle söyleyim hani derler ya kalem durmuyosa diktir diye, öyle bir dikleştiriyorlar ki kürdan koysan durmaz bırak kalemi. Erkek arkadaşım memelerimin seksiliği karşısında deliriyor ameliyat izi falan asla konu bile değil çünkü o kadarı hem normal hem de zaten çok yeni bi ameliyat. Bir kaç seneye tamamen yok olacağına eminim ben şahsen. Bu tarz konuları kafanızda sıkıntı yapmamınızı öneririm. Her gün şükrederek uyanıyorum ve neden bunca yıl beklemişim diye kendime kızıyorum. Ha şunu söyleyebilirim ama o muazzam his tamamen yok oldu bende hiç bişey hissetmiyorum şimdilik memelerime dokununca ama dediğim gibi henüz bir aylık olduğum için. Bir kaç aya hisler de yerine gelir diye düşünüyorum. Şaka yapmıyorum harika ve dimdik ve çok seksi memelere sahip oluyoruz bu ameliyattan sonra. Kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. Özgüvensiz seksler bitti artık benim için ameliyat izini de takan yok ne ben ne de başka insanlar çünkü yeni memeler çok ama çok güzel.Be de düşünüyorum,şimdi 7 aylık hamileyim önümüzdeki yıllarda küçültmek istiyorum. Ama aklıma takılan ameliyat izi kalıyor mu? Birde kucultmede ekstradan diklestiriyorlar mi?
Cok sevindim adina ,insallah hisler de gelir en kisa zamanda.bilgilendirme icin cok teeekkur ederimSize şöyle söyleyim evet biraz ameliyat izi kalıyor ama ben henüz 1 aylığım ve ona rağmen hiç rahatsız etmiyor çünkü eski memelerimi hatırlıyorum ne kadar sarkık ve büyük olduğunu. Ve dikleştirmek konusunda da şöyle söyleyim hani derler ya kalem durmuyosa diktir diye, öyle bir dikleştiriyorlar ki kürdan koysan durmaz bırak kalemi. Erkek arkadaşım memelerimin seksiliği karşısında deliriyor ameliyat izi falan asla konu bile değil çünkü o kadarı hem normal hem de zaten çok yeni bi ameliyat. Bir kaç seneye tamamen yok olacağına eminim ben şahsen. Bu tarz konuları kafanızda sıkıntı yapmamınızı öneririm. Her gün şükrederek uyanıyorum ve neden bunca yıl beklemişim diye kendime kızıyorum. Ha şunu söyleyebilirim ama o muazzam his tamamen yok oldu bende hiç bişey hissetmiyorum şimdilik memelerime dokununca ama dediğim gibi henüz bir aylık olduğum için. Bir kaç aya hisler de yerine gelir diye düşünüyorum. Şaka yapmıyorum harika ve dimdik ve çok seksi memelere sahip oluyoruz bu ameliyattan sonra. Kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. Özgüvensiz seksler bitti artık benim için ameliyat izini de takan yok ne ben ne de başka insanlar çünkü yeni memeler çok ama çok güzel.
Rica ederim ne demek bu arada Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tebrik ederim:)) sevgilerCok sevindim adina ,insallah hisler de gelir en kisa zamanda.bilgilendirme icin cok teeekkur ederim