Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pentiden aldım giydim normal yarım atlet şeklinde olanı korseyi bile doktorum 1 hafta taktırdı sonra sporcu sütyenine geçtimArkadaşlar doktora sordum geceleri sporcu sutyeni kullanabilir miyim diye olur dedi ama nasıl birsey alacağım bilemedim mağazalarda bulamadım kullanıp memnun kalan varsa paylaşabilir mi
Yok cnm benim açılma küçük çocuğum var dikkat edemedim malesef yoksa çok güzel iyileşmiştiÖnden fermuarli olanlardan degil demi. Korse çok önemli diyor doktorlar acaba sizin açılma ondan olmuş olabilir mi
Bende aynı durumdayım 2 çocukla pek dikkat edemiyor insan benim de sağ gogsum iyileseniyor tam bende en güzel sporcu sutyen alayım en azından geceleri çok bunaltıyor artık korseYok cnm benim açılma küçük çocuğum var dikkat edemedim malesef yoksa çok güzel iyileşmişti
Benimde sol taraf geç iyileşiyor korseden bende bunaldım doktorum korseyi hiç bi hastasına 10 günden fazla taktırmarı banada çıkarabilirsin dedi valla sporcu sütyeni rahatBende aynı durumdayım 2 çocukla pek dikkat edemiyor insan benim de sağ gogsum iyileseniyor tam bende en güzel sporcu sutyen alayım en azından geceleri çok bunaltıyor artık korse
Evet biraz daha ödem uzun sürüyor ödem lerin gitmesi bende lazer kesim sütyene geçtim1 ay oldu halen ödemler gitmedi belki de sebebi daha sıkı bir sporcu sütyeni yada medikal sütyen giydirmemesi
Bende trendyoldan aldim gelince geceleri onu takarim artıkBenimde sol taraf geç iyileşiyor korseden bende bunaldım doktorum korseyi hiç bi hastasına 10 günden fazla taktırmarı banada çıkarabilirsin dedi valla sporcu sütyeni rahat
Merhaba görsel paylaşır mısınız benimde önümüzdeki hafta kontrolüm var yüksek ihtimalle sporcu sütyene geçirecek ama dikişlerim hala duruyorBende trendyoldan aldim gelince geceleri onu takarim artık
Merhaba görsel paylaşır mısınız benimde önümüzdeki hafta kontrolüm var yüksek ihtimalle sporcu sütyene geçirecek ama dikişlerim hala duruyor
Sutyen geldi 80 b aldim ama küçük takmadım göğüslerimi çok birleştiriyor gibi oldu hiç takmadım boşa gitti.Tamamdır çok teşekkür ederim inşallah memnun kalırsınız
Zaten sıkmasını istiyor bazı doktorlar benim doktor normal sporcu sütyen al dedi en fazla ödem geç indi göğüs üstü ölçün kaç geliyor hiç ölçtün mü ben ameliyattan çıktığımda 93 cm falandı sonra şişlik indikçe 88 cm oldu değişim yapmayın bence şiş indikce daha rahat olurDaha gelmedi ama pazartesi gelir kullanıp memnun kalırsam yazarim