• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Küçültme olduktan sonra revizyon olanlar var mı aramızda arkadaşlar?

başarısız derken:44: hangi anlamda başarısız buldu doktorunu? daha detaylı yazarsan sevinirim.

Danıştığım prof. göğüslerimin hala büyük olduğunu söyledi, orada bana bir çizim yaptı ve açıkladı,
1- göğüs uçlarımın çok yukarıda olduğunu ,onları aşağıya indirilmesi gerektiğini
2- meme uçlarımızın üzerinde olan üst bölgenin düz olduğunu,oranın doldurulması gerektiğini,
3- ve büyüklüğü göze çarpan alt tarafın küçültülmesi
buna çok üzüldüm, demek ki olması gereken kadar küçültmemişlerdi göğüslerimi, bunu ben de görüyordum ve ameliyatımı yapan doktoruma kontrollere gittiğim zaman sıkıntımı söylediğimde bunu kabul etmiyordu. Biraz iyileştiğim günlerde hepimizin yaptığı gibi yeni çamaşır almak için mağzaya gitmiştim.Satıcının sizin ölçünüz 90 dediğinde o kadar üzüldüm ki,eskiden de likralı çamaşır desteği ile zaten 90 beden sütyen giyiyordum.
Başka bir konu danışmak için gittiğim prof.tan konuyla ilgili bilgi aldıktan sonra ,bana bu revizyon ameliyatı için fiyat söyledi,bu fiyat yeni bir mammoplasty ücretinin aynısıydı, ben şunu anladım ki, mesleki tecrübe hastanın en önemli mutluluğuymuş, herkese dikkatli seçimler yapmalarını öneririm.:48:

Back