Herkese merhaba,
Sadece bu konu için üye oldum ve yazıyorum. Tecrübesi olanlar benle bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim. Ameliyat olalı iki gün oldu. Kesi yerimden daha çok medikal sütyen canımı yakıyor. İnanılmaz dar, göğüs kafesim kırık gibi ağrı yapıyor. Bunun böyle mi olması lazım. Pansuman için açtığımda memeler sanki pestil gibi yapışmış o kadar sıkıyor ki kambur kaldım resmen. Bana yardım edin
Herkese merhaba,
Sadece bu konu için üye oldum ve yazıyorum. Tecrübesi olanlar benle bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim. Ameliyat olalı iki gün oldu. Kesi yerimden daha çok medikal sütyen canımı yakıyor. İnanılmaz dar, göğüs kafesim kırık gibi ağrı yapıyor. Bunun böyle mi olması lazım. Pansuman için açtığımda memeler sanki pestil gibi yapışmış o kadar sıkıyor ki kambur kaldım resmen. Bana yardım edin
konu hakkında çok bilgim yok ancak ödem olmaması adına sıkı olması gerekiyor diye duymuştum. tecrübesi olan arkadaşlarda cevap verecektir. Geçmiş olsun.
Herkese merhaba,
Ben de 11 şubatta oldum. Aynı şekilde o sütyenin özellikle Göğüs altı sıkmasından 2 hafta mahfoldum. 3.hafta Göğüs altı lastik olmayan sütyen aldım emzirme sütyeni (lcwden) önden çıtçıtlı. Doktorumdan izin aldım. Aynı sekilde sıkı tutması şartiyla izin verdi. O da lastikliydi ama lastigi penye kaplı oldugu icin can acıtmıyordu. Benim de kürek kemigim kırık gibi ağrıdı çok acı çektim, memen o kadar ağrımadı. Evet benimkiler de pestil gibi sıkışmıştı