Meme Küçültme Ameliyatından Sonra Ne Zaman Hamilelik Düşünebilirim?

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Bu ay nasipse göğüs küçültme ameliyatı olacağım. 2 yıldır bu ameliyat için sıra bekliyorum. Hep evliliğimden önce olsun demiştim öyle istemiştim ama kısmet bu zamanaymış. Ben çocuk düşünüyorum. Bu ayın sonunda ameliyatım var. Günüm falan belli. Ameliyattan sonra belli bir iyileşme süreci olduğunu biliyorum. 6 ay kadar zaman geçmesi gerekiyormuş tam göğüslerin yerini bulması ve iyileşmesi için benim bildiğim kadarıyla. Acaba ben gebelik için 6 ay beklemek durumunda kalır mıyım? Yoksa yaralar ağrılar geçtikten sonra gebelik düşünebilir miyim? Bu konuda bilgisi olan biri varsa bana cevap yazabilir mi? Doktora sormak aklıma gelmedi. Gidince onada mutlaka sorarım. Ama şimdi çok merak ettim.

merhabalar,
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
bende hep ertledim, evlilik öncesi düşündüm cesaret edemedim.
şimdide oğlumun büyümesi beklediğim için her sene erteledim.
ama bu sene kesin olmakistiyorum,

ve 2. gebeliğim beni düşündürrüyor, doktorlar hhep gebelik sürecinden 6 ay sonrası öneriyorlar . bende 2. bebeği düşünüyorm ama öncesinde gögüslerimden kurtulmak istiyorum, bu sorunu cevabını bende araştırıcam burdan haberleşelim . görüşmek üzere hoşçakal

Bu ay yine ameliyat olamadım. Kasıma ertelendi. Ameliyathanelerde tadilat varmış. Annem yanımda olduğu için doktora soramadım. Annem ne zaman çocuk lafını duysa aman daha olmasın diyor. Bende annemden çekindiğimden soramadım.

hayırlısı canımm

Merhaba ben 14 şubatta ameliyat oldum. Ve süpriz bir şekilde Mart ayında hamile olduğumu öğrendim. Hala daha plastik cerraha gidip geliyorum. Doktor bir olumsuzluk olur demedi hatta hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde çok rahat edeceksin göğüslerin bakımından dedi. Haber vermek istedim.

tebrikler canım.
hayırlı olsun
2. bebeğin mi
bende bebek istiyorum bu aralar ama zaten olan göğüslerdaha kötü olursa insan içine çıkmaya utanırım.

sorun olmuycak olmasına senin adına sevindimmm

tebrikler canım.
hayırlı olsun
2. bebeğin mi
bende bebek istiyorum bu aralar ama zaten olan göğüslerdaha kötü olursa insan içine çıkmaya utanırım.

sorun olmuycak olmasına senin adına sevindimmm

Daha önceki gebeliğim düşükle sonlandı. Eğer bu devam ederse ilk bebek olacak inşallah. Darısı başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…