Meme küçültme ameliyatı ve sonrası

Sorsorustur42

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
16
10
20
Kızlar merhaba bugün ameliyat olalı 5 gün oldu çok şükür güzel bir şekilde geçti diyebilirim hafif ağrıyla hatta ağrısız diyebilirim çok şükür. Bu ameliyatı olan arkadaşlar bana yarın duş alabileceğimi söyledi ama nasıl yapacağım nasıl olacak hiç bilmiyorum biraz da korkuyorum acaba sizler nasıl yaptınız bu süreç nasıl olarak ne yollar izlemeliyim ? Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda daha da iyi olursunuz bende kısmetse 26 Mart'ta olucam çok korkuyorum ve heyacanlıyım yavaş yavas hazırlık yapıyorum size sormak istediğim hastanede 4 gün kalacakmısim acaba pijama olarak önden düğmeli mi yoksa normal mi tercih edilmeli

Kesinlikle önden düğmeli pijamalar işinizi en kolaya indiriyor , size de şimdiden geçmiş olsun
Gecmiş olsun. Bende Sizin gibi cuma günü ilk duşumu aldim. Sabunsuz çok az su dökmem gerektiği söylenmişti. Sonra baya kuruttum acik biraktim sıvı kalmasın diye. Bantlar çikti duşta. Onları yeniden takamadim, ıslanmişlardı. Bundan sonra dikişleri açik bırakmam söylendi. steril ince kompres koydum dikişler sütyene temas etmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…