arkadaşlar buyuk göguslere sahıbım ve cok mutsuzum bunu küçük gögüsluler anlıyamaz agrılarını :çok üzgünüm:merdıvenden cıkarkenkı yorgunlugumu koşamama, bı badı gıydıgımde dişarı fırlamış gıbı goze batmaları benı rahatsız edıyo psıkolojık olarakta etkılenıyorum tabıkıı..ancak bunu ceken bılır baskalarının anlamaları için boyunlarından aşagıya dogru 2 dolupet şişe taksa ve devamlı onlarla hareket etse anca anlar neys canlarım dertleşmek istedım bıraz..
gel gelelım soruma maddı durumum müsaıt hıç dedyıl nca bı mıktar ücret verebılırım sıze sorum soyle acaba emeklı sandıgına memeküçğltme amelıyatındandan ödeme gıbı bısey söz konusumu nasıl oluyo ayrıntılarıyla yaptıran arkadaslar varsa yardımcı olursanız cok sevınırım hepınızı öptum arkadaslar..a.s.:a015:
gel gelelım soruma maddı durumum müsaıt hıç dedyıl nca bı mıktar ücret verebılırım sıze sorum soyle acaba emeklı sandıgına memeküçğltme amelıyatındandan ödeme gıbı bısey söz konusumu nasıl oluyo ayrıntılarıyla yaptıran arkadaslar varsa yardımcı olursanız cok sevınırım hepınızı öptum arkadaslar..a.s.:a015: