Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kesinlikle olmalısınızMerhaba bende olmayı düşünüyorum da sonuctan memnunmusnz
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun nerede yaptırdınız ve ne kadar ödedinizMerhaba kesinlikle olmalısınız
Teşekkür ederim ankara etlik sehir hast ücretsiz oldumMerhaba öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun nerede yaptırdınız ve ne kadar ödediniz
Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum benim meme altı ölçüm 80 ve meme çevresi ölçüm 110 - 115 - 120 ( sarkıyor nerden ölçtüğüme göre değişiyor ) bu boyutlara ücretsiz olur mu yada sizin ölçü kaç cm di ve ameliyat dışı herhangi bir masrafiniz oldu muTeşekkür ederim ankara etlik sehir hast ücretsiz oldum
ve ameliyat sırası muayneden ne kadar zaman sonra geldiTeşekkür ederim ankara etlik sehir hast ücretsiz oldum
Olur ankaradaysaniz direkt etlik sehir hastanesine gidin.Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum benim meme altı ölçüm 80 ve meme çevresi ölçüm 110 - 115 - 120 ( sarkıyor nerden ölçtüğüme göre değişiyor ) bu boyutlara ücretsiz olur mu yada sizin ölçü kaç cm di ve ameliyat dışı herhangi bir masrafiniz oldu mu
ve ameliyat sırası muayneden ne kadar zaman sonra geldi
teşekkür ederim bilgi için tekrardan gecmis olsunOlur ankaradaysaniz direkt etlik sehir hastanesine gidin.
Ben evrakları teslim ettim ertesi günü aradılar. Sali ameliyat oldum.
30 35 gün bekleyenler var ama etlik sehir has hemen yapiyor
Rica ederim hersey gönlünüzce olsunteşekkür ederim bilgi için tekrardan gecmis olsun
merhaba ben sizin konuyu kaybettim ama isminizi bulunca buraya yazmak istedim. sizi fizik tedaviye ve genel cerrahiye yönlendirmis randevu alıpda mı gittiniz yoksa sevk gibi birşey mi verdiler merak ettiğim birkaç soru var özelden yazabilir miyimRica ederim hersey gönlünüzce olsun
Merhaba plastik cerrahiye randevu aldım sonra kendileri yonlendirdi tabikimerhaba ben sizin konuyu kaybettim ama isminizi bulunca buraya yazmak istedim. sizi fizik tedaviye ve genel cerrahiye yönlendirmis randevu alıpda mı gittiniz yoksa sevk gibi birşey mi verdiler merak ettiğim birkaç soru var özelden yazabilir miyim