Meme küçültme ameliyatı sonrası dikiş açılması

Serpilcan23

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
113
37
13
38
Arkadaşlar 25 agustosta küçültme ameliyatı oldum çok güzel gidiyordu 7. Gün sızıntı oldu ufak bişey açıldı sonra dün bayağı açılmış doktoruma soyledım hastaneye gelin dedi geldim tekrar yatış yapıldı yara enfeksiyon olmuş tekrar dikeceklermiş lütfen basından geçen varsa nasıl oldu anlatabilir mi neden böyle oldu tam okullar açılmadan önce tüm moralim alt üst oldu doktorum halledicez diyor ama zaman gerektiriyormuş lütfen dua edin iyileşeyim dikişlerim kapansın lütfen evime çocuklarıma gıdeyım

Arkadaşlar 25 agustosta küçültme ameliyatı oldum çok güzel gidiyordu 7. Gün sızıntı oldu ufak bişey açıldı sonra dün bayağı açılmış doktoruma soyledım hastaneye gelin dedi geldim tekrar yatış yapıldı yara enfeksiyon olmuş tekrar dikeceklermiş lütfen basından geçen varsa nasıl oldu anlatabilir mi neden böyle oldu tam okullar açılmadan önce tüm moralim alt üst oldu doktorum halledicez diyor ama zaman gerektiriyormuş lütfen dua edin iyileşeyim dikişlerim kapansın lütfen evime çocuklarıma gıdeyım
Merhabalar Serpil hanım öncelikle çok geçmiş olsun umarım şu an iyisinizdir 🙏🏻 benim 1 ay oluyor meme küçültme ameliyatı 20.günde meme iç kısmında kenar da dikiş açılması oldu ve ölü olam dokunun bir kısmını aldılar ve kalanlar ile tekrar diktiler actolind diye sprey ve jel kremi sürüyorum 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem ama korkuyorum dikiş tutmaz ise 2.ameliyat olabilir mişim kolumdan veya başka bölgelerden deri dikebilirlermiş biraz kızarıklık var korkuyorum o yüzden sizin iyileşti mi acaba uzun sürdü mü bu süreç

Back
X