• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme küçültme ameliyatı kızlar yardım edin

tuuba8822

gerçekten iyi mi geceler ???
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
1.287
424
128
35
Herkese günaydın kızlar yardımınıza ihtiyacım var göğüslerimi küçültmek için ameliyat olucam aranızda meme küçültme ameliyatı olan var mı? Ben tam bi sigara tiryakisiyim doktorlar ameliyattan önce sigaranın bırakılmasını söylüyor ama bu benim için çok zor hatta imkansız azaltabilirim ama bırakamam bana yardım edin bu süreçte sigara içen oldu mu aranızda yan etkileri neler lütfenn yardım edin kızlar

Herkese günaydın kızlar yardımınıza ihtiyacım var göğüslerimi küçültmek için ameliyat olucam aranızda meme küçültme ameliyatı olan var mı? Ben tam bi sigara tiryakisiyim doktorlar ameliyattan önce sigaranın bırakılmasını söylüyor ama bu benim için çok zor hatta imkansız azaltabilirim ama bırakamam bana yardım edin bu süreçte sigara içen oldu mu aranızda yan etkileri neler lütfenn yardım edin kızlar
Canim kararin hayirli olsun ben kucultmedim ama kucultme yapan cok okursan forumda konular var.. Ben buyuttum ve sigara iciyorum azaltmadim da :) aslinda azaltmak iyi ama birakmak imkansizdi benim icinde sadece uc gun icmedim ameliyattan once ve sonra canim istemiyordu ve sonra geri basladim icmeye
Doktor kesilerimin iyi iyilestigini soyledi bu aradada;)

Tşkkr ederim canım içimi rahatlattın sen 3 gün içmemişsin en azından ben onuda yapamam umarım ii olur zaten ameliyat sitreai var bide bu korku çıktı şimdi tekrar tekrar tşkr ederim canım

Tşkkr ederim canım içimi rahatlattın sen 3 gün içmemişsin en azından ben onuda yapamam umarım ii olur zaten ameliyat sitreai var bide bu korku çıktı şimdi tekrar tekrar tşkr ederim canım
Kiz ben tam tiryakiyim o uc gun aklina gelmiyor zaten ne bilim
Bende cok korkuyordum hatta stresten patladim bi ara ameliyat sabahi beni gec ameliyata alacaklari icin sigara icmistim o_Oevet kotu bisey yaptim ama kendime hakim olamadim
Hic korkulacak bisey yokmus aslinda ameliyathaneyi tam girmeden uyumusum :) bi kalktim ki hersey bitmis memelerim var :D

Ayyy çok tatlısın canım yaa gerçekten güldürdün beni :) çokkk tşkr ederim canım benimm yeminleee çok rahatladım helede bu msjından sonra :)))

Ayyy çok tatlısın canım yaa gerçekten güldürdün beni :) çokkk tşkr ederim canım benimm yeminleee çok rahatladım helede bu msjından sonra :)))
Rahatla canim ben konulari okudukca rahatladim cesaretlendim nedense ve gercekten cok guzel gecti hersey bide kuculmede daha az aci var sanirim cunki kas felan kesilmiyor ;)

Back