Merhaba arkadaşlar meme küçültme ameliyatı olalı 1 ay oldu, ilk zamanlar şekli güzeldi fakat son 1 haftadır sağ göğsüm daha büyük duruyor böyle bir durum yaşayanlar var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorunuza görüştünüz müMerhaba arkadaşlar meme küçültme ameliyatı olalı 1 ay oldu, ilk zamanlar şekli güzeldi fakat son 1 haftadır sağ göğsüm daha büyük duruyor böyle bir durum yaşayanlar var mı ?
Önümüzde ki hafta kontrolüm var o zaman soracağım kendisine ama kafama çok takıldı böyle durum yaşayanlar var mı sormak istedimdoktorunuza görüştünüz mü
Merhaba benim ameliyat öncesi asimetri vardı, ameliyat sonrası bi tık azaldı zaten birbirinin aynısı meme yakalamak çok zor. Ben ameliyat olalı 2 hafta olacak çok mu gark var sizdeÖnümüzde ki hafta kontrolüm var o zaman soracağım kendisine ama kafama çok takıldı böyle durum yaşayanlar var mı sormak istedim
korse sütyen ile çok fark yok gibi ama yokken bana göre bariz belli gibi birde ilk zamanlara göre biraz daha büyük geliyolar gözüme şişler desem hiç ağrım sızımda yok anlamadım amaMerhaba benim ameliyat öncesi asimetri vardı, ameliyat sonrası bi tık azaldı zaten birbirinin aynısı meme yakalamak çok zor. Ben ameliyat olalı 2 hafta olacak çok mu gark var sizde
Ben de çok küçük olacaklar diye korktum, tabi herkesin beklentisi farklı.. kaç gram alındı ordan da hesaplayabilirsiniz bence küçülüp küçülmediğini.korse sütyen ile çok fark yok gibi ama yokken bana göre bariz belli gibi birde ilk zamanlara göre biraz daha büyük geliyolar gözüme şişler desem hiç ağrım sızımda yok anlamadım ama
daha küçük olsun isterdim
birinden 1.124 diğerinden 864 gr alınmış toplamda 2 kilo eski haline göre küçüldü ama istediğim kadar değil sanki bide ameliyattan sonra ilk haline göre biraz büyük geldi şiştiler mi artık anlamadımBen de çok küçük olacaklar diye korktum, tabi herkesin beklentisi farklı.. kaç gram alındı ordan da hesaplayabilirsiniz bence küçülüp küçülmediğini.
Belki ödem olmuştur ama senin baya alınmış ödem de olabilir.birinden 1.124 diğerinden 864 gr alınmış toplamda 2 kilo eski haline göre küçüldü ama istediğim kadar değil sanki bide ameliyattan sonra ilk haline göre biraz büyük geldi şiştiler mi artık anlamadım
Merhaba ben bu ameliyatı yaklaşık on yıl önce devlet hastanesinde oldum ve çok pişman oldum. Keşke özel hastanede olsaydım. Devlet hastanesindeki işlemleri pek sorgulayamıyor insan malesef. Benim sağ göğüsüm sol göğsümden küçük oldu. Dışardan belli olmuyor. Mayo giydiğimde anlaşılıyor.Merhaba arkadaşlar meme küçültme ameliyatı olalı 1 ay oldu, ilk zamanlar şekli güzeldi fakat son 1 haftadır sağ göğsüm daha büyük duruyor böyle bir durum yaşayanlar var mı ?
Merhaba, evet benimde dışardan çok belli olmuyor benimde sağ göğsüm yana doğru büyük sert orası da doktor kontrolüne de gittim asimetride bir sorun yok dedi asıl şeklini alması 1 yıl sürermiş. daha düzelir diye umuyorum umarım öyle olur, özel hastanelerde şu an çok para siz revizyon düşündünüz mü hiçMerhaba ben bu ameliyatı yaklaşık on yıl önce devlet hastanesinde oldum ve çok pişman oldum. Keşke özel hastanede olsaydım. Devlet hastanesindeki işlemleri pek sorgulayamıyor insan malesef. Benim sağ göğüsüm sol göğsümden küçük oldu. Dışardan belli olmuyor. Mayo giydiğimde anlaşılıyor.