Ben Etlik şehirde geçen yıl uzun bir ugraş verdim fakat yapmadılar. Skolyoz var bende buna rağmen oyaladılar ve en sonunda vücut kitle endeksine düşmeden yapamayız deyip başlarından savdılarBen etlik sehir hast oldum dokt araştırdım ama bunu hiç duymadim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meme küçültme ameliyatı
- Konu Sahibi aksa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- meme küçültme ameliyatı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.055
- 598
Merhaba birde bu sene deneyin ?Ben Etlik şehirde geçen yıl uzun bir ugraş verdim fakat yapmadılar. Skolyoz var bende buna rağmen oyaladılar ve en sonunda vücut kitle endeksine düşmeden yapamayız deyip başlarından savdılar
- 7 Ocak 2017
- 211
- 49
- 98
Boşa denemesin göğüs büyükse sarkık çoksa kamburluk vs olduysa öncelikli hasta oluyordun bende bu yüzden borca girip özelde oldum 1 ay önce normalde devlete başvurdum 8 ay geçti gittim daha sıranın çok olduğu anca 3 3 bucuk senede geleceğini öğrendim üstelik bende sarkıklık çok duruşum bozuldu ücretsiz yapacaktı devlet o kadar daha bekleyemem dedim eskiden öncelikli hastaya hemen sıra gelirdi şimdi öyle değilMerhaba birde bu sene deneyin ?
- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.055
- 598
Hanim efendi benden 1300 kg alındı. 30 cmden 20 cm e çekildi. 4 kg alınanlar vardı geleni etlik sehir hast yapiyor. Hastaneden hastaneye fark ediyor aynı şeyi bana 2 hastane söyledi ben 3.de ücretsiz oldum.Boşa denemesin göğüs büyükse sarkık çoksa kamburluk vs olduysa öncelikli hasta oluyordun bende bu yüzden borca girip özelde oldum 1 ay önce normalde devlete başvurdum 8 ay geçti gittim daha sıranın çok olduğu anca 3 3 bucuk senede geleceğini öğrendim üstelik bende sarkıklık çok duruşum bozuldu ücretsiz yapacaktı devlet o kadar daha bekleyemem dedim eskiden öncelikli hastaya hemen sıra gelirdi şimdi öyle değil
Peki şimdi nasıl biz burdan bir bayanla tanıştık o 1 ay beklemiş ben gittim evrakları verdim ertesi gün aradılar. Tamamen nasip işi
- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 20.055
- 598
Ayrıca benden duyan kayseride ki arkadaşlarım gitti onlarda ücret çıkarmışlar sıra çok demişler ve ankarada olmak istiyorlar o dereceBoşa denemesin göğüs büyükse sarkık çoksa kamburluk vs olduysa öncelikli hasta oluyordun bende bu yüzden borca girip özelde oldum 1 ay önce normalde devlete başvurdum 8 ay geçti gittim daha sıranın çok olduğu anca 3 3 bucuk senede geleceğini öğrendim üstelik bende sarkıklık çok duruşum bozuldu ücretsiz yapacaktı devlet o kadar daha bekleyemem dedim eskiden öncelikli hastaya hemen sıra gelirdi şimdi öyle değil
- 7 Ocak 2017
- 211
- 49
- 98
Bende kayseri işte diğer illeri bilmiyorum amaAyrıca benden duyan kayseride ki arkadaşlarım gitti onlarda ücret çıkarmışlar sıra çok demişler ve ankarada olmak istiyorlar o derece
Boşa denemesin göğüs büyükse sarkık çoksa kamburluk vs olduysa öncelikli hasta oluyordun bende bu yüzden borca girip özelde oldum 1 ay önce normalde devlete başvurdum 8 ay geçti gittim daha sıranın çok olduğu anca 3 3 bucuk senede geleceğini öğrendim üstelik bende sarkıklık çok duruşum bozuldu ücretsiz yapacaktı devlet o kadar daha bekleyemem dedim eskiden öncelikli hastaya hemen sıra gelirdi şimdi
Kime oldunu ameliyat hangi il.Boşa denemesin göğüs büyükse sarkık çoksa kamburluk vs olduysa öncelikli hasta oluyordun bende bu yüzden borca girip özelde oldum 1 ay önce normalde devlete başvurdum 8 ay geçti gittim daha sıranın çok olduğu anca 3 3 bucuk senede geleceğini öğrendim üstelik bende sarkıklık çok duruşum bozuldu ücretsiz yapacaktı devlet o kadar daha bekleyemem dedim eskiden öncelikli hastaya hemen sıra gelirdi şimdi öyle değil