Merhaba kızlar bir sorum olacaktı.Ben 11 gün önce meme küçültme ameliyati oldum.Doktorum çok başarılı bir doktor fakat ilgisiz.Hastanede 5 gün yattım enfeksiyon riskinden dolayı fakat cikali 5 gün oldu.Sorum şuydu ki göğüslerime baktığımda şekli garip duruyor amerikan futbol topuna benziyor bir göğsün bir tarafı diğer tarafından daha şişkin duruyor sizde böyle durumlar oldu mu ödemden mi acaba?Bir de göğüs ucunuz görünüyor mu benim bir tanesinde kahverengi çevre içinde o uç çok hafif görünüyor çürüme gibi bir durum yoktur değil mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme küçültme ameliyatı sonrası
- Konu Sahibi girls0209
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba şekli düzeldi mi acaba göğsünüzün ben de aynı durumdayımMerhaba kızlar bir sorum olacaktı.Ben 11 gün önce meme küçültme ameliyati oldum.Doktorum çok başarılı bir doktor fakat ilgisiz.Hastanede 5 gün yattım enfeksiyon riskinden dolayı fakat cikali 5 gün oldu.Sorum şuydu ki göğüslerime baktığımda şekli garip duruyor amerikan futbol topuna benziyor bir göğsün bir tarafı diğer tarafından daha şişkin duruyor sizde böyle durumlar oldu mu ödemden mi acaba?Bir de göğüs ucunuz görünüyor mu benim bir tanesinde kahverengi çevre içinde o uç çok hafif görünüyor çürüme gibi bir durum yoktur değil mi?
- 7 Ocak 2017
- 211
- 49
- 98
Tansu sen kayseride mi oldun?merhaba şekli düzeldi mi acaba göğsünüzün ben de aynı durumdayım
evetTansu sen kayseride mi oldun?
- 7 Ocak 2017
- 211
- 49
- 98
Hangi doktorda oldunuz bende Kayseri de oldum
- 7 Ocak 2017
- 211
- 49
- 98
Merhaba kızlar bir sorum olacaktı.Ben 11 gün önce meme küçültme ameliyati oldum.Doktorum çok başarılı bir doktor fakat ilgisiz.Hastanede 5 gün yattım enfeksiyon riskinden dolayı fakat cikali 5 gün oldu.Sorum şuydu ki göğüslerime baktığımda şekli garip duruyor amerikan futbol topuna benziyor bir göğsün bir tarafı diğer tarafından daha şişkin duruyor sizde böyle durumlar oldu mu ödemden mi acaba?Bir de göğüs ucunuz görünüyor mu benim bir tanesinde kahverengi çevre içinde o uç çok hafif görünüyor çürüme gibi bir durum yoktur değil mi?
Kusura bakmayın gec gördüm sorunuzu.Evet düzeldi göğüs şeklini aldı umarım sizin de sorunsuz geçmiştir.merhaba şekli düzeldi mi acaba göğsünüzün ben de aynı durumdayım
Göğüs ucu curumesinden korkuyordum o zamanki sorum onunla alakalıydı.Şu an bir göğüs ucum bazen görünmüyor bazen görünüyor.krem sürdüğüm zaman görünmese dahi görünmeye başlıyor bir sorunu yoktur umarımDaha çok erken. Şekilleri düzelicek zamanla.
Göğüs ucu ile ilgili sorunuzu anlayamadım