meme küçültme 35000 tlden başlıyor dendi yuhhhh

xocaliptusx

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
218
21
meme küçültme ameliyatı için Antalyada devlet hastanelerine başvurdum ama malesef pandemiden dolayı ya randevu vermediler yada çok ileri tarihe attılar o yüzden özelleri araştırdım ama malesefki olacak gibi değil ya birinden 35000tl den başlıyor cevabı aldım,kiminden aldığım cevap ise 25000 30000 arası idi, insanlar özele nasıl gidiyor nasıl o paraları veriyorlar birisi anlatsın nolur yoksa banamı çok geldi normalmi bu fiyatlar arkadaşlar

Bende 25 bine ozelde oldum canim inan verirken üzülüyor insan ama piskoloji saglik buda simdi iyiki vermişim diyorum.

merhaba,

bende Antalya Da 2018 yılında oldum ameliyat o zaman devlete gittiğimde benimkinide ileri tarihe atmışlardı pandemi ile alakalı değil o yüzden bence ama doktorla özel konuşup biraz kendisine de ödeme yaparsan erkene alıyorlar ben gözümle şahit oldum buna sonrasında özelde yaptırdım bende ama fiyatlar gerçekten çok yükselmiş

olduktan sonra benimle deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden geçmiş olsun istediğiniz gibi sonuçlanır inşallah
Merhaba ameliyatım bugün gerceklesti. Şuan ki hali bile cok cok guzel. İki buçuk saat sürdü. 12 gibi ameliyatım bitti. Akşam uzeri 6 gibi evime döndüm.

Merhaba ameliyatım bugün gerceklesti. Şuan ki hali bile cok cok guzel. İki buçuk saat sürdü. 12 gibi ameliyatım bitti. Akşam uzeri 6 gibi evime döndüm.
çook geçmiş olsun umarım sonuç sizi çoook mutlu etsin, biraz iyileştikten sonra ayrıntıları öğrenmek isterim

malesefki bugün antalya devlet hastanesine gittim handan hanım küçültme yapmıyormuş ve ocak ayı itibarı ilede tayini varmış Atatürk devlete veya tıp fakültesine gidebilirsin dedi oralar hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar

Büyütme yapıyor mu peki detaylı konuşabildiniz mi? Ben hiçbir türlü randevu alamıyorum MHRS den randevu talebi oluşturdum bekliyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…