- 8 Aralık 2008
- 218
- 21
-
- Konu Sahibi xocaliptusx
meme küçültme ameliyatı için Antalyada devlet hastanelerine başvurdum ama malesef pandemiden dolayı ya randevu vermediler yada çok ileri tarihe attılar o yüzden özelleri araştırdım ama malesefki olacak gibi değil ya birinden 35000tl den başlıyor cevabı aldım,kiminden aldığım cevap ise 25000 30000 arası idi, insanlar özele nasıl gidiyor nasıl o paraları veriyorlar birisi anlatsın nolur yoksa banamı çok geldi normalmi bu fiyatlar arkadaşlar
Bende 25 bine ozelde oldum canim inan verirken üzülüyor insan ama piskoloji saglik buda simdi iyiki vermişim diyorum.meme küçültme ameliyatı için Antalyada devlet hastanelerine başvurdum ama malesef pandemiden dolayı ya randevu vermediler yada çok ileri tarihe attılar o yüzden özelleri araştırdım ama malesefki olacak gibi değil ya birinden 35000tl den başlıyor cevabı aldım,kiminden aldığım cevap ise 25000 30000 arası idi, insanlar özele nasıl gidiyor nasıl o paraları veriyorlar birisi anlatsın nolur yoksa banamı çok geldi normalmi bu fiyatlar arkadaşlar
merhaba,meme küçültme ameliyatı için Antalyada devlet hastanelerine başvurdum ama malesef pandemiden dolayı ya randevu vermediler yada çok ileri tarihe attılar o yüzden özelleri araştırdım ama malesefki olacak gibi değil ya birinden 35000tl den başlıyor cevabı aldım,kiminden aldığım cevap ise 25000 30000 arası idi, insanlar özele nasıl gidiyor nasıl o paraları veriyorlar birisi anlatsın nolur yoksa banamı çok geldi normalmi bu fiyatlar arkadaşlar
kime oldunuzBende 25 bine ozelde oldum canim inan verirken üzülüyor insan ama piskoloji saglik buda simdi iyiki vermişim diyorum.
araştırmışsınızdır mutlaka kime olmaya karar verdinizBen de Antalya’da meme diklestirme ameliyati olacagim. Malesef piyasa 30.000 40.000 tl arasında.
Sibel Atalay’a olmaya karar verdim.araştırmışsınızdır mutlaka kime olmaya karar verdiniz
olduktan sonra benimle deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden geçmiş olsun istediğiniz gibi sonuçlanır inşallahSibel Atalay’a olmaya karar verdim.
siz ne ameliyatı olacaksınızDevlet yapiyorsa bekletin derim fiyatlar cok uçtu bende derilerim icin devlet hastanesini bekliyorum az bi ucret karailigi yapiyorlar
Ben mide ameliyatından sonra zayıflatinca belli yerlerde fazla derim kaldi göbek meme gibi onlar için olucam ins.siz ne ameliyatı olacaksınız
devlet hastanesinde hangi dr la görüştünüz fiyatı dr mu belirliyor az bi ücret karşılığında demişsiniz bilgi alsam bende sizdenBen mide ameliyatından sonra zayıflatinca belli yerlerde fazla derim kaldi göbek meme gibi onlar için olucam ins.
Merhaba ameliyatım bugün gerceklesti. Şuan ki hali bile cok cok guzel. İki buçuk saat sürdü. 12 gibi ameliyatım bitti. Akşam uzeri 6 gibi evime döndüm.olduktan sonra benimle deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden geçmiş olsun istediğiniz gibi sonuçlanır inşallah
çook geçmiş olsun umarım sonuç sizi çoook mutlu etsin, biraz iyileştikten sonra ayrıntıları öğrenmek isterimMerhaba ameliyatım bugün gerceklesti. Şuan ki hali bile cok cok guzel. İki buçuk saat sürdü. 12 gibi ameliyatım bitti. Akşam uzeri 6 gibi evime döndüm.
Merak ettiklerinizi her zaman sorabilirsiniz. Seve seve cevaplarımçook geçmiş olsun umarım sonuç sizi çoook mutlu etsin, biraz iyileştikten sonra ayrıntıları öğrenmek isterim
Merhaba ameliyatınızın üstünden zaman geçmiş nasıl durum iyilesiniz mi umarım sonuç memnun etmiştir bende 26 mayısta olacağımMerak ettiklerinizi her zaman sorabilirsiniz. Seve seve cevaplarım
Büyütme yapıyor mu peki detaylı konuşabildiniz mi? Ben hiçbir türlü randevu alamıyorum MHRS den randevu talebi oluşturdum bekliyorum öylemalesefki bugün antalya devlet hastanesine gittim handan hanım küçültme yapmıyormuş ve ocak ayı itibarı ilede tayini varmış Atatürk devlete veya tıp fakültesine gidebilirsin dedi oralar hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar