merhaba ben sizlerle kendimle ilgili ameliyatımı paylaşmak istiyorum. yaşım 36 yaklaşık 25 yaşımdan beri adet düzensizliğim vardı. keza buna bağlı olarak beynimde hipofiz cıktı... poralaktinoma denilen bir hastalıkla yaklaşık 2 sene mücadele ettim. lafın özeti beynimdeki hipofiz sebebiyle beyin beni sütlü kadın gibi görüp hormon dengemi bozarak prolaktinimi yükseltip süt üretiyormuş. buna baglı olarak mememde şekil bozuklugu sarkma oluştu. aynaya bakamaz hale gelmiştim. zaten büyük olan gögüslerim dahada büyümüş kısacık boyumla ddaha dengesiz bir vicut ölcülerine sahip olmuştum.eşimin yanında bile soyunamaz duruma gelmiş pskolojim bozulmuştu. birgün ameliyat olma karaımı verdim. cok dr araştırdım. fakat maddi durum olanaksızlıgı bir tarafa ailem eşim. ve yakınlarım katiyen olmamamı söylüyorlardı. ama ben inat etmiştim. sonra bulunduğum semtte yeni bir devlet hastanesi acıldı. bu hastanenin plastik cerrahisi bölümününde olduğunu duyunca muayne olmak için randevu aldım. ve kimseye söylemeden gittim.allah razı olsun cok iyi bir doktorla karşılaştım beni son sözüme kadar dinleyip yapılan muaynede amelyatın uygun oldugu kararını verdi. o anda karar verip randevumu yazdırdım. ssk dan yararlanarak kocama dai sormadan ( ameyata 2 gün kala söyledim)hastaneye yattım 3 sene oluyor ve ameliyat oldum sol memeden 175 gr sag memeden 180 gr parca alarak memelerimi kücülttüler. aldıgım tepkilere aldırış etmeden mutlulugumun tadını cıkardım. kendime güvenim geldi. şimdi ise yenii doğum yaptım emzire biliyorum ve hala bana cok güzel görünüyorlar. tavsiye ederim eger begenmediğiniz bir yeriniz varsa cesaretinizi toplayın ve caresi varsa yaptırın. cünkü kendine güvenen insan cok mutlu ve herşeyde başarılı olur. saygılarımla