Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar Bursa için doktor araştırıyorum . Ameliyat olmuş doktor önerebilecekler yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim . Birde 2023 de fiyatlar ne durumdadır.
Selamlar Bursa için doktor araştırıyorum . Ameliyat olmuş doktor önerebilecekler yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim . Birde 2023 de fiyatlar ne durumdadır.
Merhaba çok geçmiş olsun umarım istediğiniz görüntüye kavusmussunuzdur bende ameliyat olmak istiyorum 75d kap takıyorum sizin kaç beden küçüldü Bi de doktorunuzun ismini rica edicem
Merhaba çok geçmiş olsun umarım memnunsunuzdur bende meme kucultme yaptırmak istiyorum 75D kap kullanıyorum sizin kaç beden küçüldü ve doktor ismi rica edebilir miyim