Meme kltme konusunda en iyi Doktor kim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fatmaagul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Off çok pahalıymış ya. Maalesef Tuğrul beyi listemden çıkarmak zorundayım, hayatta bu kadar ödeyemem.

arkadaşlar ankarada hiç meme küçülttüren yokmu?varsa kime neredeve kaça yaptırdı.lütfen

çok geçmiş olsun senbenimsin tekrar ölçtünmü? ölçtüysen kaç cm olmuş?

dr. tuğrul turan meme küçültme ameliyatında çok farklı bir teknik uyguladığını, kısaca meme dokusundan yarım küre şeklinde bir silikon oluşturup öyle yerleştirdiğini anlattı görüşmede. ortaya çıkan sonucun diğer doktorların fotoğraflarına göre gercekten mükemmel olduğunu düşünüyorum fakat 8 milyar mümkün değil veremem. napıcamı şaşırdım açıkçası

Merhaba fatmagül senin son durumun nedir memnun musun durumdan?

arkadaşlar dr tuğrul beyle ben de görüştüm .zekasına ve tarzına hayran kaldım.adam gerçekten bir dahi.değil türkiyede dünyadaki tek kendine has benzersiz tekniği kullanarak en mükemmel şekilli ve en az izli ameliyatı yapıyor..ama ben gene de bu izlerden rahatsız olurmuyum diyerekten düşünüyorum..çünkü bu işin geri dönüşümü yok.tuğrul beyle tek anlaşamayacağınız nokta fiyatı:)ama bence her kuruşunu hak ediyor..daha önce tuğrul beye ameliyat olup da onun benzersiz olduğundna bahseden arkadaslarımı şimdi cok daha iyi anlıyorum:)gerçekten öyle adam gerçekten sanat eseri yaratıyor üstelik de kendi meme dokunuzdan...

Merhaba fatmagül senin son durumun nedir memnun musun durumdan?

Merhaba oceanicsix ; kusura bakma bu topic'e takılmıyordum uzun zamandır. Evet tatlım ben şu anda hayatımdan ve ameliyatımdan çok memnunum. Daha önce de yazmıştım 85DD cup vahşi büyüklükteki memelerim şu anda C cup biraz indi tabii ameliyattan sonra, bir miktar daha inerse sütyen tam kaplayacak duruma gelir. İzlerim fena değil hafif kırmızı beyazlamasını bekliyorum, bütün kabuklar döküldü, denize girdim geçen hafta falan durumum bu. Senin durum nedir????

Ya valla ben de cavap vermiyorsun diye çok üzülüyordum. Çok sağol. Peki bir soru daha sorsam ayıp olurmu acaba hangi hastanede kaça oldun?? Benimkiler Dcup ama çok sarkıklar mutsuz ediyorlar beni maalesef. Aylin hanımı istiyorum bayan olduğu için daha halden anlar gibi geliyor.:kedi:

Tatlım ben Bayek'te yaptırdım 5000'e, Acıbademde 8000 demişti, ama benim keseye 5000 uydu. Oradan da memnum kaldım zaten çok ilgilendiler benle.

Sağol canım, yardımların için. Kendisiyle görüşmek lazım di mi? Özel bir numarası varsa direkt ulaşabileceğim atarmısın özelden? Şimdiden sağol

cumartesi hattat hastanesinde tuğrul beye ameliyat olucam arkadaslar:) druma güveniyorum adım adım anlatıcam sizlere daha sonra..

Merhaba oceansix peki senin köprücük kemiği- meme ucu ölçün kaç bir daha çocuk doğuracakmısın?

Ya ben çok cahilim herhalde bu ölçü ne işe yarıyor, evdeki mezura ile ölçtüm 32 gibi bişey çıktı bilmiyorum doğru mu? Noolcak bu? Bir daha çocuk çok istediğim bişey değil. İki tane var Allah (c.c.) onlara sağlık sıhhat versin. Ama doğurmamak mı gerekiyor? Ben öyle bilmiyordum bak.

Merhaba elaya, fatmaagul ikinize de çok teşekkür ederim. Bugün görüştüm Aylin hanımla, anlatılan kadar var. 1 saat soru sordum herhalde. Birde Kırklareli'liymiş o da hemşehri çıktık yani. Bakiim ayarliim paraları ve zamanımı hemmen randevu alıcam. Çok heyecanlıyım ve acayip mutluyum. Yıllardır boynumda bu ağırlıkları taşımaktan sıkılmıştım artık. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

2 ay önce ameliat olup dimdik ve çok güzel memelere sahip olmuş biri olarak kesinlikle estetikte dr yakup avşarı öneriyorum...kendisi çok başarılı ve her yönüyle mükemmel bi insan kızlar DD cup göğüslerim şuan C cup ve henüz 2 ay geçti fakat dikiş izlerim yok denicek kadar silikleşti.....kesinlikle tavsiye ediyorum iyleşme sürecinde herhangi bir ağrım sızıntı sancı vs yaşamadım herşey mükemmeldi....canım doktorum iyi ki varsın....:)

Arkadaşlar meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum. Ankara'da güvenebileceğim, işinin ehli bir dr. bilen var mı? Yardımcı olun lütfennnmafoldumben

dün gördüm arkadaşımı bi ay oldu o ameliyat olalı, yine muhteşem yine muhteşemmmmm ! göğüs ameliyatı olmayı düşünüyorsanız bütün doktorlarla görüşün ama tuğrul beyin yaptıklarını görmeden ameliyat olmayın :)

acaba bu doktor kendini mi tavsiye ediyor dünyada bir numara falan:))

Meme küçültme ve aynı zamanda dikleştirme ameliyatı yaptircam..arastiriken sayfaya denk geldim..önerdiğiniz dr.Tuğrul bey mayıs ayında trafik kazasında vefat etmiş.üzüldüm doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…