• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme kistleri hakkında?

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
704
268
103
Arkadaşlar merhaba ben 23 yaşındayım 3 ay kadar önce mememde bir acı akabinde kitle hissettim doktora gittim ultrasonla bakıldı meğersem bir değil iki mememdede bir kaç adet kist varmış toplamda 5 6 kadar en büyüğü 9 mm boyutlarında. Doktor önemsiz diyip yolladı ama içime sinmedi şehir hastanesine gittim orasıda ultrasona 5 ay sonrasına gün verdi. Ama benim hala içim hiç rahat değil. Özellikle adet zamanlarımda kistler patlıycak gibi şişiyor ve inanılmaz ağırlarım oluyor. Bu konu hakkında bilgisi olan daha önce yaşamış başına gelmiş çevresinden duymuş olan var mı 5 ay beklesem mi başka bir doktora dahamı gitsem bilemiyorum 😞😞

Arkadaşlar merhaba ben 23 yaşındayım 3 ay kadar önce mememde bir acı akabinde kitle hissettim doktora gittim ultrasonla bakıldı meğersem bir değil iki mememdede bir kaç adet kist varmış toplamda 5 6 kadar en büyüğü 9 mm boyutlarında. Doktor önemsiz diyip yolladı ama içime sinmedi şehir hastanesine gittim orasıda ultrasona 5 ay sonrasına gün verdi. Ama benim hala içim hiç rahat değil. Özellikle adet zamanlarımda kistler patlıycak gibi şişiyor ve inanılmaz ağırlarım oluyor. Bu konu hakkında bilgisi olan daha önce yaşamış başına gelmiş çevresinden duymuş olan var mı 5 ay beklesem mi başka bir doktora dahamı gitsem bilemiyorum 😞😞
Ben 37 yaşındayım. Aynı olay bana 25 yaşında da söylendi. Bir problem de yok çok şükür. Fibrokisttir onlar. Içi boş. Buyur küçülür senede 1 kontrol

Öncelikle geçmiş olsun yaşın gereği kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ancak içine sinmedi ise bekleme derim bir doktor görüşü daha alabilirsen iyi olur.Daha ileri bir tetkik istiyorum dersen de bu yaş için momografi değil de biraz pahalı bir yöntem de olsa ilaçlı meme emarını önerebilirim.İçim rahat etsin dersen. Çünkü aynı durumları yaşadım ve yaşamaktayım çözmeye çalışıyorum.

Back