• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme kanserinin 12 belirtisi

Munzevi Zencefil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
16.087
55.123
598
"Ülkemizde her 8 kadından 1'i hayatının bir evresinde meme kanserine yakalanıyor. Güzel haber ise şu; meme kanserini yenmek oldukça mümkün, özellikle de erken teşhis edilirse.

Erken teşhis için ise kadınların ilk belirtileri tanıyabilmesi gerekli. Fakat konu meme gibi özel bir bölge olunca bu konuda fotoğraflı anlatımları yaymak çok zor. İşte bu yüzden bu akıllıca kampanyada limonları kullanmışlar :)

WorldWideBreastCancer.org'un yürüttüğü #knowyourlemons yani 'limonlarınızı tanıyın' kampanyasıyla bir düzine limon kullanarak kadınları meme kanserinde oluşabilen anormallikler hakkında bilinçlendiriyorlar. Ülkemizde bu kampanyanın henüz pek yayılamadığını görünce, ben de destek olmak istedim.

Erken teşhis hayat kurtarır. O yüzden uygulayalım ve paylaşalım. Veya en azından tanıdığımız en az 3 kadının ismini yorum kısmına yazıp etiketleyerek onları düşündüğümüzü gösterelim <3 Sevgiler ve sağlıklı limonlar! ;) ''

FB_IMG_1486018466643.jpg

Böyle bir kampanya başlatılmış. Uygun forum başlığını bulamadım. Ne kadar çok kadın görürse o kadar faydalı olacağını düşündüğümden buraya paylaştım... Kendimi de kibledim:)

En son bi uye yokmuydu ya " akintim var" diyen. Yukardaki resme bakinca bi karede o aklima geldi. Bence uyemiz hemen bi hastaneye gitmeli.

Back