• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme kanseri

Kubrabeste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
4
3
1
30
Arkadaslar birdey danışmak istiyorum bu annemin mr raporu gorunum oncelikle meme ca l3hine yorunlanmistjr diyor bu meme kanseri mi oluyor yoksa hani sadece bi ongoru mu öyle olsa tanımlanmıştır falan yazarmiydu bilgisi olan var mı acaba ?
1000091580.jpg

Biyopsi onerilmis. Tam bilmiyorum ama hemen panik yapmayin. Dr a randevunuz ne zaman?
Aile hekimine de danisabilirsiniz
Dr. Sitelerinde , sorulara cevap veren bir dr bulun. Online sorabilirsiniz
Gecmis olsun.

Biyopsi onerilmis. Tam bilmiyorum ama hemen panik yapmayin. Dr a randevunuz ne zaman?
Aile hekimine de danisabilirsiniz
Dr. Sitelerinde , sorulara cevap veren bir dr bulun. Online sorabilirsiniz
Gecmis olsun.
Evet cuma günü biyopsi olucak ama bi ihtimal mi acaba dedik yoksa kanser var iyi huylu mu kötü huylu mu diye bakilcak acaba diye düşündük umarım güzel sonuçlar aliriz

Evet cuma günü biyopsi olucak ama bi ihtimal mi acaba dedik yoksa kanser var iyi huylu mu kötü huylu mu diye bakilcak acaba diye düşündük umarım güzel sonuçlar aliriz
Bir arkadasim biyopsi olmustu. Bir sey cikmamisti. Takip istemisti dr aadece.Onun degerlerini bilmiyorum ama.
Insallah sizin sonuclariniz da temiz cikar. Sadaka verebilirsiniz ,inaniyorsaniz🌸

Moralinizi bozmayın öncelikle geçmiş olsun .. biyopsi sonucu en doğruyu söyleyecek. Yüksek ihtimal olarak kansere yorulmuş ancak iyi huylu kötü huylu ya da sadece bir iyi huylu tümör veya kitle de olabilir.. biyopsiden sonra belli olur .

Moralinizi bozmayın öncelikle geçmiş olsun .. biyopsi sonucu en doğruyu söyleyecek. Yüksek ihtimal olarak kansere yorulmuş ancak iyi huylu kötü huylu ya da sadece bir iyi huylu tümör veya kitle de olabilir.. biyopsiden sonra belli olur .
İnşallah dediğiniz gibi olur Rabbım dualarımızı kabul etsin

Back