• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme kanseri / yumurtalık kanseri lütfen tecrübesi olanlar yardım edebilir mi

herseyguzell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
11
2
1
27
Herkese merhaba 1 ay önce anneme yumurtalık kanseri teşhisi konuldu. Ameliyat oldu evre 3c teşhisi konuldu, karın zarı yumurtalıklar, rahim vs alındı. Şimdi kemoterapi süreci başlayacak. Teyzeme de aynı ayda meme kanseri teşhisi konuldu. Genetik olduğunu düşünüyoruz genetik testi henüz çıkmadı.
Ben bu hastalığı yaşayan insanlardan bilgi almaya çalışıyorum, içimi rahatlamaya çalışıyorum. İçim de içini yiyor…. Ben kendimi iyi olacağına dair rahatlatmaya çalışırken tüp bebek uzmanı bir tanıdığımız malesef beni arayıp bana kendimi her şeye hazırlamam gerektiğini vs söyledi dile getirmek istemiyorum siz anladınız çok negatif konuştu kısacası. O benimle konuşana kadar hiç bu kadar buhrana düşmemiştim.10 saatlik ameliyattayken bol bol dua ettim, ameliyatı çok başarılı geçti çok şükür iyi olacağına hep inandım. Ama moralimi o kadar bozdu ki. Kendisi bu konuda uzman bile değil ama düşünmeden edemiyorum.Annem henüz 47 yaşında, oldukça pozitif, sağlıklı beslenen, kötü alışkanlığı olmayan biri. Kendim de sağlıkçıyım bir sürü makale okudum bunu atlatan bir çok insan olmuş, çevrenizde bunu atlatan insanlar var mı? Lütfen bana yardımcı olun…

Son düzenleme:
Back