Kan testlerim temiz çıktı çarşamba günü de ultrason var gerginim korkuyorumBazı doktorların doldurması gereken kota oluyor onun için istemiştir kan testi
Çok teşekkür ederim inşallah yoktur zaten ms hastasıyım bir de kanser olursa iki hastalık aynı anda beni mahveder diye korkuyorum yoksa normal bir insan olsam dersim erken kontrol içim rahat eder diye ele gelen bir şey de yok çok şükürBenim de hep regl zamanı ağrı olur rutin kontrole gitmeyi düşünüyorum. Kist vardır,enfeksiyon vardır hemen kanser diye düşünmeyin. Ne güzel kontrole gitmişsiniz. Bir şey olsa bile erkenden müdahale edilir
Ondan da şüphelendim dışarıdan hiçbir şey belli değil çünkü umarım basit bir şeydirBence içinizi ferah tutun.Bazen meme içerisinde enfeksiyon olduğu zaman da bu şikayetler olur.Annemin gögsü taş gibi olmuştu ve sızlıyordu tüm testler yapıldı enfeksiyon denildi.
Kan testleri genetik testi diye biliyorum, genelde istemiyorlar meme kanseriyle ilgili ama senin ms hastası olmandan dolayı istenmiş bir test olabilir, temiz çıkması tabiki güzel bir durumOndan da şüphelendim dışarıdan hiçbir şey belli değil çünkü umarım basit bir şeydirçok korktum strese girdim kan testlerinin iyi olması bir şey ifade eder mi acaba olumlu anlamda
ca değeriniz kaç çıkmıştı acabaArkadaşlar koştuğum zamanlarda sol mememde yanma ve acı oluyor ama normal zamanlarda yok ele gelen şişkinlik yok başka şikayetim de yok doktor yine de kanserden şüphelendi kan testi yaptı kan değerlerim normal çıktı CA 15-3 değeri de normal çıktı çarşamba ultrason var ama korkuyorum
Bende de cok oluyor maalesefAminnnn Rabbim korktuklarimizla sınamasın,kaldiramayacagimiz yükler vermesin inşallah. Tamoksifen etkilerini bir nebze olsun azaltmak için,keza bu iğnenin de etki azaltımi için spor önerdi doktorum,yürüyüş ya da pilates vs.Hareket etmek iyi geliyor.45 dk yürüyüş mesela.Ben pilatese başladım,bir nebze de olsa uzaklaşıyorum bu düşüncelerden.Nerde olumsuz yorum görsem,ne bilim sonu iyi olmayan bir yazı direkt etkileniyorum. Acaba bende mi var bu yoksa herkes yaşıyor mu bilemedim.
Gecmıs olsun. Bıyopsi ıstendimiMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun herkese benimde sağ göğsümde küçük bir sertlik hissettim meme cerrahiye gittim mr istedi. Mr sonucuna bakınca sol göğüste gölge gözüküyor ultrason çekelim dedi. Sağ göğsümle ilgili hiçbirşey söylemedi. Mamografi raporundada 4a bırads çıktı. Bu durumda olan bılgısı olan varsa kanser olabilirmi acaba?
Merhaba Ca 17 çıkmıştıca değeriniz kaç çıkmıştı acaba
Durumunuz ne oldu acaba? Rutin kontrolde misiniz?Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun herkese benimde sağ göğsümde küçük bir sertlik hissettim meme cerrahiye gittim mr istedi. Mr sonucuna bakınca sol göğüste gölge gözüküyor ultrason çekelim dedi. Sağ göğsümle ilgili hiçbirşey söylemedi. Mamografi raporundada 4a bırads çıktı. Bu durumda olan bılgısı olan varsa kanser olabilirmi acaba?