Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor yüzde 70 kötü huylu dedi. Bakalım ne olacak. Çok teşekkür ederimKitleler şüpheli cıkmış. Sonuç temiz de gelebilir yani. Umarım temiz çıkar güzel haberler alırsınız. Allah şifa versin
Allahim şifa versin kuzucumMerhaba benim de göğüsümde 3 tane kis çıktı daha 18 yaşındayım biyopsi istediler. Ağrı yapmıyordu. İlk başta bırads-3 dediler üc ay sonra da bırads-4 dediler.
Çok geçmiş olsun hemen stres yapmayın inşallah güzel haberler alırsınız ben şuan tedavi görüyorum memeden dolayı momografi, usg , cekildimi sonuca göre biyopsi istiyor drMerhaba benim de göğüsümde 3 tane kis çıktı daha 18 yaşındayım biyopsi istediler. Ağrı yapmıyordu. İlk başta bırads-3 dediler üc ay sonra da bırads-4 dediler.
Teşekkür ederimAllahim şifa versin kuzucum
6 ay önce kaç mm di kitleniz?Eki Görüntüle 3142535 sonuçlarım böyle artık daha fazla hissedince insan bi korkuyor.
17x12 ve 7x46 ay önce kaç mm di kitleniz?
Biyopsi öncesinde mr istemedilermi sizden17x12 ve 7x4
İlk çekindiğim UG 17x12 ve 7x4 yüksek olasılıkla bening hipoekoik lezyon bırads 3 dediler.17x12 ve 7x4
Sadece ultrason istediler oldum sonrasında ise biyopsi istediler.Biyopsi öncesinde mr istemedilermi sizden
Momografi sonra usg emin olmak için mr biyopsi öncesi benden bunların sonucuna göre biyopsi alındı sağ memede kitle olduğu Mr da çıktı nokta kadar bir kitleydi 1 hafta ara ile 2 memeden biyopsi yapıldı sizden Momografi bile istememisler korkmayin inşallah güzel haberler alırsınızİlk çekindiğim UG 17x12 ve 7x4 yüksek olasılıkla bening hipoekoik lezyon bırads 3 dediler.
İkincisinde 24x14. Ve 4x2,5 bırads 3 dediler
Sadece ultrason istediler oldum sonrasında ise biyopsi istediler.
Benim brads 4C çıktığı halde temiz geldi anlamıda yüzde 50 95 arası kanser. Biyopsi sonucu temiz sters yapmayın inşallah bir şey çıkmaz sizden de ihmal de etmeyinMerhaba benim de göğüsümde 3 tane kis çıktı daha 18 yaşındayım biyopsi istediler. Ağrı yapmıyordu. İlk başta bırads-3 dediler üc ay sonra da bırads-4 dediler.
40 yaş altına memografi yapılmıyormuşMomografi sonra usg emin olmak için mr biyopsi öncesi benden bunların sonucuna göre biyopsi alındı sağ memede kitle olduğu Mr da çıktı nokta kadar bir kitleydi 1 hafta ara ile 2 memeden biyopsi yapıldı sizden Momografi bile istememisler korkmayin inşallah güzel haberler alırsınız
Özelemi gidiyorsunuz devletemi ben 33 yaşındayım neden öyle söylediler anlamadım.40 yaş altına memografi yapılmıyormuş
Devlet hastanesine gidiyorum. BilmiyorumÖzelemi gidiyorsunuz devletemi ben 33 yaşındayım neden öyle söylediler anlamadım.
İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız iyi düşünün iyi olsun Biyopsi sonucunuzu yazın olurmu güzel haberlerinizi alırız İnşallahDevlet hastanesine gidiyorum. Bilmiyorum
İnşallah teşekkür ederim.İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınız iyi düşünün iyi olsun Biyopsi sonucunuzu yazın olurmu güzel haberlerinizi alırız İnşallah
Teşekkür ederim side kendinize iyi bakın Allaha emanet olun müjdeli haberler alırsınız inşallahİnşallah teşekkür ederim.
Sizin içinde hayırlısını diliyorum. Dikkat edin kendinize.