Meme kanseri acil yardım.......

zeynep4

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
Arkadaşlar benim çok yakınım meme kanseri
bana memnun kaldığınız doktor isimleri verirmisiniz ameliyat olanınız varmı

geçmiş olsun..
fakat bu konunun plastik cerrahlarla bi ilgisi yok genel cerrahi bakıyor bu konuya..
tabi mastektomi yapılıp yeniden meme şekillendirilmesi yapılacaksa bilemem..

geçmiş olsun..
fakat bu konunun plastik cerrahlarla bi ilgisi yok genel cerrahi bakıyor bu konuya..
tabi mastektomi yapılıp yeniden meme şekillendirilmesi yapılacaksa bilemem..

yok canım yanlış yeremi açtım ben plastik cerrah değil kanser cerrahi
nereye açıcam ben

ankarada gazi ünv. ercüment hoca var. ama herşeyi dışarıda yapıyor özel muayenehanesi var. ameliyatıda özel akay hst. yapıyor 13 milyar tutuyor. benim yakınım meme ca dan 3 ay önce ameliyat oldu. tabi bu hocaya gidemedik. gazi ünv. osman kurukahvecioğlu var süper bi hoca çok memnun kaldık. hoca farkı 1400 lira ödedik. ama herşeyle birebir ilgilendi ameliyet 4 saat sürdü. mastektomi uygulandı. yani tüm meme alındı.tavisye ederim geçmiş olsun. ayrıca sanırım ank. ünv. savaş hoca varmış oda çok iyi diyorlar.ama oda özelde ameliyet ediyormuş sanırım 10 milyarın üstünde tutar masrafı....çok çok geçmiş olsun.

ankarada gazi ünv. Ercüment hoca var. Ama herşeyi dışarıda yapıyor özel muayenehanesi var. Ameliyatıda özel akay hst. Yapıyor 13 milyar tutuyor. Benim yakınım meme ca dan 3 ay önce ameliyat oldu. Tabi bu hocaya gidemedik. Gazi ünv. Osman kurukahvecioğlu var süper bi hoca çok memnun kaldık. Hoca farkı 1400 lira ödedik. Ama herşeyle birebir ilgilendi ameliyet 4 saat sürdü. Mastektomi uygulandı. Yani tüm meme alındı.tavisye ederim geçmiş olsun. Ayrıca sanırım ank. ünv. Savaş hoca varmış oda çok iyi diyorlar.ama oda özelde ameliyet ediyormuş sanırım 10 milyarın üstünde tutar masrafı....çok çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim çok sağol

osman hocada bu ercüment hocanın yanında yetişmiş. doçent ünvanı bende senin gibi araştırdım bi doktor arkadaşımın yakını ercüment hocaya gitmiş biz ona gidemeyiz deyince o zaman osman hocaya git o onun asistanıydı erciment hoca yetiştirdi osman hocayı dedi bu arada osman hocada doçent.

X