• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Meme kanseri! Acil bakarmısınız

25 yaşında. İşin garibi ailede tek bir kişide bile bu hastalık yok. Allah razı olsun canım

ne bileyim benimde ailede yoktu..ilk ben yakalandım..en çok saçlarıma üzülmüştüm..merak etmeyin daha sık geliyor saçlar..kıyamam ablanıza..bende aşamalardan geçtim..şimdi çok iyiyim..:KK36:

Adeti kesiliyor zaten ama tedaviyi bıraktıktan 6-7 ay sonra geri dönüyor. Siz internetee yazan herşeye aldırmayın. Şuram ağrıyor yazın kanser çıkıyor. Diyorum ya, herşeyin çaresi var. Siz doktorla konuştunuz mu bu konuyu? Evli olmayanlar için yumurta dondurma yapılıyor. Ama meme kanserinde yapılıyor mu bilmiyorum. Bence ablanıza destek olun. Genç yaşta olması daha iyi, Allah şifasını verir.

Doktorumuz henüz bunları konuşmak için çok erken olduğunu söyledi.
Ama kızcağız düşünmekten ağlamaktan kendini alamıyor.
Bu 5 yıl süreli ilaç kullanımı varmış o konu hakkında bilginiz var mı

Instagramda etiket ile ararsaniz bir suru savasci goreceksiniz hatta bir anne hamileyken yakalanmis enerjileri ile hepimizi utandiracak hastalar var kisacik saclari ile sahane gulumsemisler siz su an cok saskinsiniz ama ayrintilara takilmayin onemli olan tedavinin baslamasi ve iyilesmesi gerisi inanki ayrinti ve size bunu veren Rabbim hic birseyi atlamaz caresini hazirlamistir bile. Rabbim yardimciniz olsun

Bizde öyle biliyorduk ama kemoterapi gördüğü için olmama riski yüksekmiş internet sitelerindede böyle yazıyor. Erken menapoza yol açıyormuş ilaçlar :KK43:

O yazilari lütfen okumayin. Hepsi ihtimaller çünkü... hayatta her şey mümkün her şey bir ihtimal olabilir değil mi?

Benim de babam kanser atlatti ne zaman internette hastaligini okusam karalar baglarim yarin ölecek gibi yazılar var. Su kadar yasar vs yaziyor mesela. Ama Allah iste belli mi oluyor kimin ne için ne zaman öleceği.

Doktorlarimizin soyledikleri , o yazilar hepsi ihtimalleri anlatıyor bize. Dirayetli olmakta fayda var ama umudu asla kaybetmemek gerek.

Ayrıca yaşi 25...geç bir yas asla değil.. Ablaniza çok çok geçmiş olsun umudunu kaybetmesin Allah in elinde olan şeyler için de internette öyle yaziyor diye sakın üzülmesin..

Rabbim çocuğuna bağışlasın onu inşallah bir daha hiç tekrarlamaz tahmin edebiliyorum o zorlu dönemi.

Ablamda cok korkuyor saçları dökülecek bir sürü şeyle karşılaşacak. En kötüsüde cocuğunun olmayacağını düşünüyor ve internettede yazılanlar bu yönde.

Allahım sanada nasip eder bu duyguyu inşallah canım benim.

Bir sorum daha olacak ablam için henüz kesin değilde bi 5 sene daha hap kullanılması gerekiyormus kemodan sonra arkadasın kullanmışmıydı

Amin canım teşekkür ederim.

Hapla ilgili hiç bilgim yok canım.

Açıkçası o anlatmadığı müddetçe hastalığına dair bir şey sormamayı tercih ederim.
O zor günleri hatırlayıp üzülsün istemem.
Şimdilik yavrusuyla öyle mutlu ki maşallah.

Onun da saçları tamamen dökülmüş evet, ama iyi olduktan sonra eskisinden güçlü, güzel
yeniden uzamış.

Geç farkettiği için direk ameliyata gitmiş onun için çok daha zor olmuş evet alışma dönemi falan yok.
Hasta olduğum dönem tüm arkadaşlarımdan uzaklaştım kimseyle görüşmedim demişti.

Şanslı olduğu nokta ona güç veren çok iyi bir sevgilisi vardı. Tam hastalığını öğrendiği dönem hastanede nişan yapmış moral olsun diye. :) Eşinin iyi bir ailesi yok hatta çok fena bir kv var maalesef ama eşi çok iyi maşallah.
Bu sebeple mutlu.

Şimdilik bebek olmasın telaşı sağlığı olsun lütfen.

Ablana acil şifalar diliyorum. Moralini bozmasın kesinlikle.

ne bileyim benimde ailede yoktu..ilk ben yakalandım..en çok saçlarıma üzülmüştüm..merak etmeyin daha sık geliyor saçlar..kıyamam ablanıza..bende aşamalardan geçtim..şimdi çok iyiyim..:KK36:

Allahım sizi kat kat iyi etsin inşallah
Bu konuları konuşmak üzer mi sizi soracak sorularım varda:(

Instagramda etiket ile ararsaniz bir suru savasci goreceksiniz hatta bir anne hamileyken yakalanmis enerjileri ile hepimizi utandiracak hastalar var kisacik saclari ile sahane gulumsemisler siz su an cok saskinsiniz ama ayrintilara takilmayin onemli olan tedavinin baslamasi ve iyilesmesi gerisi inanki ayrinti ve size bunu veren Rabbim hic birseyi atlamaz caresini hazirlamistir bile. Rabbim yardimciniz olsun

Değil mi?
Derdi veren güzel rabbim dermanınıda veriyorr. İnşallah herşey yoluna gîrer sizi hiç tanımıyorum ama dualarınızda bizide eksik etmeyin nolur

Amin canım teşekkür ederim.

Hapla ilgili hiç bilgim yok canım.

Açıkçası o anlatmadığı müddetçe hastalığına dair bir şey sormamayı tercih ederim.
O zor günleri hatırlayıp üzülsün istemem.
Şimdilik yavrusuyla öyle mutlu ki maşallah.

Onun da saçları tamamen dökülmüş evet, ama iyi olduktan sonra eskisinden güçlü, güzel
yeniden uzamış.

Geç farkettiği için direk ameliyata gitmiş onun için çok daha zor olmuş evet alışma dönemi falan yok.
Hasta olduğum dönem tüm arkadaşlarımdan uzaklaştım kimseyle görüşmedim demişti.

Şanslı olduğu nokta ona güç veren çok iyi bir sevgilisi vardı. Tam hastalığını öğrendiği dönem hastanede nişan yapmış moral olsun diye. :) Eşinin iyi bir ailesi yok hatta çok fena bir kv var maalesef ama eşi çok iyi maşallah.
Bu sebeple mutlu.

Şimdilik bebek olmasın telaşı sağlığı olsun lütfen.

Ablana acil şifalar diliyorum. Moralini bozmasın kesinlikle.

Allahrazı olsun canım tekrardan.
Belki bir mucize olur ve kemoya îhtiyac kalmaz atlatır biter gider hepsi
Dua edermisin nolur :(

Doktorumuz henüz bunları konuşmak için çok erken olduğunu söyledi.
Ama kızcağız düşünmekten ağlamaktan kendini alamıyor.
Bu 5 yıl süreli ilaç kullanımı varmış o konu hakkında bilginiz var mı

Ama ablanın yaşı genç ve erken teşhis edilmiş. O yönden çoook şanslı. Meme kanserini yenen bir sürü insan var. Hastanın yaşı, erken teşhis edilmesi çok önemli. Nette yazılan şeyleri nasıl ciddiye alıp ağlıyor yapmasın onun şu an en çok ihtiyacı olan şey moral.

Allahrazı olsun canım tekrardan.
Belki bir mucize olur ve kemoya îhtiyac kalmaz atlatır biter gider hepsi
Dua edermisin nolur :KK43:

Elbette ederim canım.
Allah tez zamanda şifalar versin inşallah.
İnternetten moral bozucu yazılar okumayın.
Bu hastalığı yenmenin ilk kurali moral unutmayın.

O yazilari lütfen okumayin. Hepsi ihtimaller çünkü... hayatta her şey mümkün her şey bir ihtimal olabilir değil mi?

Benim de babam kanser atlatti ne zaman internette hastaligini okusam karalar baglarim yarin ölecek gibi yazılar var. Su kadar yasar vs yaziyor mesela. Ama Allah iste belli mi oluyor kimin ne için ne zaman öleceği.

Doktorlarimizin soyledikleri , o yazilar hepsi ihtimalleri anlatıyor bize. Dirayetli olmakta fayda var ama umudu asla kaybetmemek gerek.

Ayrıca yaşi 25...geç bir yas asla değil.. Ablaniza çok çok geçmiş olsun umudunu kaybetmesin Allah in elinde olan şeyler için de internette öyle yaziyor diye sakın üzülmesin..

Elinde değilki. Doktorun yorum yaptığı siteleri okuyor ağlıyor.
Sağlık bakanlığının sitelerini okuyor ağlıyor. Yani napıcağımızı şaşırdık bizde.

Allah şifasını versin inşallah çocuğu da olsun en kısa zamanda:KK43:
Amin canım aminnnnn inşallah :(
Allah razı olsun canım
Ama ablanın yaşı genç ve erken teşhis edilmiş. O yönden çoook şanslı. Meme kanserini yenen bir sürü insan var. Hastanın yaşı, erken teşhis edilmesi çok önemli. Nette yazılan şeyleri nasıl ciddiye alıp ağlıyor yapmasın onun şu an en çok ihtiyacı olan şey moral.
Evet çok erken teşhis edildi o bizi motive ediyor. Göğsünü korudular vs vs. Belki diyoruz belki bi mucize olur ve hiç birşeye ihtiyac kalmaz. Dua edermisin? Buna herşeyden çok ihtiyacımız var

Elbette ederim canım.
Allah tez zamanda şifalar versin inşallah.
İnternetten moral bozucu yazılar okumayın.
Bu hastalığı yenmenin ilk kurali moral unutmayın.
Allah bin kere razı olsun. Kurban olduğum rabbim sanada hayırlısıyla evlat versin.

allah acil şifalar versin canım
Allah razı olsun canım

Çok geçmiş olsun canım ama ben yumurtalarını dondurmasını tavsiye ederim bu tedavinin ne kadar süreceği ve ne zaman normale dönüseceginı zaman belli ed3cek bu kişid3n kişiye degisir
Bende bi sağlık elemanıyım ve meme kanseri tedavisi konusunda oldukca ileri seviyedeyiz ama işini şansa bırakmamasını tavsiye edebilirim benim annemd3 bağırsak kanseri sana en büyük tavsiyem sakın ablanıza hasta muamelesi yapmayın ve hayattan kopmayip normal yaşantısi yasayip moralini iyi tutması için bunu artık ne kadar sık karsılasılan ve tedavi sonucu atlatılan sıradan bi hastalıkmış gibi hissettirdirin kimsenin de ahlayıp vahlamasına lutfen izin vermeyin..
Allah yardımcınız olsun

Daha 25 yaşında ve bekar 5 yıl sonra doktorlar izin verecek olsa da geç değilki

Siz şimdiden karalar bağlamayın yaşın genç bir şey olmaz diye motive edin

Çok geçmiş olsun

Rahim kanseri kısırlık yapıyormuş genelikle, ama meme kanseri duymadım. Hatta hamile iken meme kanseri olan gördüm, kemoterapi olan gördüm.Böyle şeyleri düşünmesin önce kendine odaklansın, artık herşeyin çaresı var. Menapoza girip anne olanları bile oldu.
Hamile
Rahim kanseri kısırlık yapıyormuş genelikle, ama meme kanseri duymadım. Hatta hamile iken meme kanseri olan gördüm, kemoterapi olan gördüm.Böyle şeyleri düşünmesin önce kendine odaklansın, artık herşeyin çaresı var. Menapoza girip anne olanları bile oldu.
Hamile kalıp kemoterapi gören derken böyle bişey ollmaz kemoterapi alınırken bile fark etmeden hamile kalanların bebklerinde sakatlık oranı çok yüksektir insanları gerçekliği olan seylerle bilgilendirelim lütfen

Evet çok erken teşhis edildi o bizi motive ediyor. Göğsünü korudular vs vs. Belki diyoruz belki bi mucize olur ve hiç birşeye ihtiyac kalmaz. Dua edermisin? Buna herşeyden çok ihtiyacımız var[/QUOTE]

Tabii ederim. İnstagram kullanıyorsa ablan 1hayat3melek hesabına baksın. Bir sürü kadın var onun durumdan daha kötü olup ama ondan daha umutlu olan. :) Hatta o kadınla tanışsın. Ya bir sürü örnek var onları okusun ablan birazda.

Atlatır benim annem 52 yasında çok vahim şekilde yakalandi bu hastaliga ve rabbime bin kez sükur amelilaytı super gecti tumoru cok kuculmustu ameliyattan once kotu senaryolarla girmistik ameeliyata ve ben saglık sektorunde oldugum icin de durumun ciddiyetinin daha cok farkındaydım ama hamd olsun allahın izniyle annem tek kür kemoterapi almayarak atlattı hastalıgını 3 senemiz olcaz suan cok cok iyi o yuzden en buyuk sifa kaynagı dua ve moral ben ablanızın da bunu atlatıcagına eminim

Back
X