Meme implantı sonrası SIVI BİRİKİMİ

Orkide_sever

ORKIDE AŞK'tır ❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
5.937
21.448
Merhaba kizlar. 1 sene önce arkadaşım meme büyütme ameliyati oldu. Bir kaç ay önce sol memesinin sag memesinden daha büyük olduğunu farketmesiyle doktoruna gidiyor. Zaten memeler arasi bir orantisizligi vardi ama oyle dert edecek kadar da degildi. Ultrason eşliğinde bakıldığında SIVI BİRİKİMİ olduğu, enjektörle çekileceğini söylüyorlar. Tamam deyip işlemi yaptırıyor, bu arada sivi teste yollanıyor sonuc temiz geliyor. Doktoru 1 ay sonra yeniden gelmesini söylüyor. Yeniden gidince yine sıvı biriktigini söyleyip yine çekiyorlar. bu sefer sıvının dokusununda degismis olduğunu söylemişler. Sivi halden daha kıvamlı bir hal almış, yine teste yollamışlar. 3 yol sunmus doktoru. Ilki diren takıp ne kadar zamanla biriktigine bakmak. Duruma göre silikonu puruzsuzden puruzluyle degistirmek. Yada tamamen silikondan kurtulmak. Bu sivi birikimi neden olduğu belli değilmiş. Basina gelen varsa hangi yöntemle kurtulduğu konusunda yardimci olabilir mi?
(Eksik anlatmış olabilirim. Konuyla ilgisi olan soru sorabilir) simdiden teşekkürler.

Arkadasiniz sivi icin CD30 testi yaptirdi mi? Meme implantlarinin yol acabildigi bir lenfoma turu var. Sivi birikimi yasayanlara bu test yapilarak boyle bir durum olup olmadigi anlasilabiliyor. Simdiden cok gecmis olsun.

Arkadasiniz sivi icin CD30 testi yaptirdi mi? Meme implantlarinin yol acabildigi bir lenfoma turu var. Sivi birikimi yasayanlara bu test yapilarak boyle bir durum olup olmadigi anlasilabiliyor. Simdiden cok gecmis olsun.
Tesekkur ederim. Sorup dönüş yapayım. Siviyi bi teste yollamışlar negatif sonuc gelmis ama ne testi bilmiyorum

Konu güncelleme. Bilgisi olan yardimci olabilir mi?
İmplantı kesinlikle çıkarttırsın arkadaşınız. Sıvı birikimi hoş değil. Yukarda yazan arkadaşa da kesinlikle lenfoma olayında katılıyorum. Ama test sonucu temiz gelmiş şükür. Bı arada silikon ne marka pürüzlü mü pürüzsüz mü ?

İmplantı kesinlikle çıkarttırsın arkadaşınız. Sıvı birikimi hoş değil. Yukarda yazan arkadaşa da kesinlikle lenfoma olayında katılıyorum. Ama test sonucu temiz gelmiş şükür. Bı arada silikon ne marka pürüzlü mü pürüzsüz mü ?
Merhaba. Silikon mentor marka pütürlü . Bir çok test yapılmış sıvıya temiz gelmis sonuçları. Doktoru pürüzsüz olanla degisim önermiş. Arada ki boşluk kapanmadikca sıvı birikimi boyle devam eder demis. Diren takıldı gecen persembe. Ustune baskı olsun diye korse taktirmis. Yarin arayıp durumunu sorucam sıvı gelmeye devam ediyor mu diye. Boşluk harici sivi birikimi neden oluyor bir açıklama bulamamışlar

Son düzenleme:
Merhaba. Silikon mentor marka pütürlü . Bir çok test yapılmış sıvıya temiz gelmis sonuçları. Doktoru pürüzsüz olanla degisim önermiş. Arada ki boşluk kapanmadikca sıvı birikimi boyle devam eder demis. Diren takıldı gecen persembe. Ustune baskı olsun diye korse taktirmis. Yarin arayıp durumunu sorucam sıvı gelmeye devam ediyor mu diye. Boşluk harici sivi birikimi neden oluyor bir açıklama bulamamışlar
Mentor marka çok iyidir. Pürtüklü olanıda sorunsuz ve iyidir . Bende de var. Sıvı birikimi temiz geldiyse korkacak bir şey yoktur. Ama tabiki devam etmemesi gerekir. Pürtüksüz olanlarda kapsül oluşma riski fazla. Umarım değişime gerek kalmaz sıvı olayı biter. Sonucu yazarsan sevinirim . Ama meme ca geçirmiş biri olarak önerim 1 sene gibi uzun sürede sorun çıkaran bir implantı çıkarıp yenisiyle değiştirsin. Hiç risk almasın. En başta sorun olsaydı halledilir derdim. Ama neden 1 yıl sonra sıvı birikimi oldu ? Bence doktoru dinleyip silikonu değiştirsin. Sevgilerimle.

Mentor marka çok iyidir. Pürtüklü olanıda sorunsuz ve iyidir . Bende de var. Sıvı birikimi temiz geldiyse korkacak bir şey yoktur. Ama tabiki devam etmemesi gerekir. Pürtüksüz olanlarda kapsül oluşma riski fazla. Umarım değişime gerek kalmaz sıvı olayı biter. Sonucu yazarsan sevinirim . Ama meme ca geçirmiş biri olarak önerim 1 sene gibi uzun sürede sorun çıkaran bir implantı çıkarıp yenisiyle değiştirsin. Hiç risk almasın. En başta sorun olsaydı halledilir derdim. Ama neden 1 yıl sonra sıvı birikimi oldu ? Bence doktoru dinleyip silikonu değiştirsin. Sevgilerimle.
Cok tesekkur ederim. Sag ve sol meme arasında biraz asimetriklik vardi. Sol memesi az daha büyük gibiydi. Ayni ölçüde silikon takıldı. O yüzden sol memesi sivi yuzunden sisse de basta asimetri yuzunden diye düşünüldü. Ondan biraz geç kalındı. Yoksa bu olay buyuk ihtimalle en baştan beri oluşan biseydi. Yani 1 sene sonra bir anda ortaya çıkmadı. Dun aksam sordum. 6 gün oldu diren takılalı. Yine de az miktar da olsa sivi gelmeye devam ediyormuş. Doktoru 2 hafta takip edicez demis. Yinede sivi gelmeye devam ederse heralde degisim sart oldu.

X