Meme implant sonrasi yag enjeksiyonu

pelinordulu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
13
0
37
Selamlar 8 ay once 250 cc implant taktirdim. Ancak derim fazla oldugu icin ici tam olmadi ve onleri duz kaldi. Yani ustu alti yanlari yuvarlaniyor ancak on tarafi duz iniyor. Doktor one yag enjeksiyonu yapabilecegini soyledi. Vucudumdan alacakmis yagi da. Implant sonrasi yag enjeksiyonu yaptiran var mi aranizda?

Selamlar 8 ay once 250 cc implant taktirdim. Ancak derim fazla oldugu icin ici tam olmadi ve onleri duz kaldi. Yani ustu alti yanlari yuvarlaniyor ancak on tarafi duz iniyor. Doktor one yag enjeksiyonu yapabilecegini soyledi. Vucudumdan alacakmis yagi da. Implant sonrasi yag enjeksiyonu yaptiran var mi aranizda?
Merhaba bu işlemi genelde ameliyat esnasında yapıyorlsr dıpal durması için. 250 az mı geldi yoksa şeklinden dolayı mı? Ben de olacağım ve max 250 düşünüyorum hatta 225 ile aradında kaldım. Bana bir önerin olur mu

Aynı durumdayım 1 ay oldu ameliyat olalı yaptırdınız mı yağ enjeksiyonu durumunuz nedir beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

X