- 27 Temmuz 2021
- 2
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi nurcan_odtu
-
antibiyotik ile iki gune geciyor zaten bebek emdigi icin ona uygun ilaç veriyor doktor ben bi kac kere olmuştum hemde çok kötü ama asla iğne filan kullanmadı doktor hiç söylemedi bileKızlar bende mastit süt birikmesi oldum bugun hemen acıp yazma amacım ben yandım baskası yanmasın sertlıgı bugun ıgne ıle cekmeye calıstılar sakın ama sakın ıgne ıle cektırmeye calısmayın sabahtan berı cektıgım acıyı sıze anlatamam agrı kesıcı ıgne yaptırmak zorunda kaldım aksam acıle gıdıp hala devam edıyor mastıt ama emın olun cok daha acılı belkı bırılerı gorurde vazgecer
Aizinki çok hafif hali. Kistik şekle dönüştüyse drene tek yol.antibiyotik ile iki gune geciyor zaten bebek emdigi icin ona uygun ilaç veriyor doktor ben bi kac kere olmuştum hemde çok kötü ama asla iğne filan kullanmadı doktor hiç söylemedi bile
Evet baya acılı ama başka çare yok. Antibiyotik cvp vermiyorsa çok ilerlediyse boşaltılmalı. İpne ile slıması yine daha az adılı.kesi atılıp sıkarak boşaltılması daha da katlanılmaz bir durumKızlar bende mastit süt birikmesi oldum bugun hemen acıp yazma amacım ben yandım baskası yanmasın sertlıgı bugun ıgne ıle cekmeye calıstılar sakın ama sakın ıgne ıle cektırmeye calısmayın sabahtan berı cektıgım acıyı sıze anlatamam agrı kesıcı ıgne yaptırmak zorunda kaldım aksam acıle gıdıp hala devam edıyor mastıt ama emın olun cok daha acılı belkı bırılerı gorurde vazgecer
Merhaba ameliyat lokal mi genel miydi birde kitle büyük müydü doktrum banada son çare ameliyat dedi kortizon daha fazla kullanamzsın dedi ama o gögsümde sertlik aktı daha sonra başka yere yayışdı şuan orası taş gibi her an patlayabilir çok korkuyorumBen de dun ameliyat oldum be ayni soru benim dr kafami kurcaliyo. Ameliyat sonrasi neler oldugunu anlatabilir misiniz rica etsem?
Merhaba bende bir anda göğsümde sert bir şişlikle başladı. Git gide yayıldı. Öncelikle antibiyotik tedavisi verdiler haftalarca 2 ayrı antibiyotiği aynı anda kullandım hiç fayda etmedi. 2 kere biyopsi yapıldı ve temiz çıktı. Bir kere de içi boşaltıldı. Kortizon tedavisine başladılar. İlk önce memeye direkt kortizon enjekte ettiler. Ertesi gün yüzüm tanınmayacak şekilde şişti ve iltihaplandı. 2 haftadan fazla yüzümün iyileşmesini bekledik. Sonra kortizonu hap olarak aldım. Heryerim şişti, yüzümde kullanmakta oldu. Ama şişlik ve kızarıklık yayılmaya devam etti. Artık doktor değiştirmeye karar verdik. Ağrılara dayanamaz hale geldim. Kortizonlardan delicesine kilo almaya devam ediyordum. Gittiğimiz doktorlar acilen ameliyat olmam gerektiğini söylediler. En son bir doktorda karar kılıp hemen ameliyat oldum. Doktorum meme mr’ı çektirdi ve bana tek tek anlattı ve gösterdi. Bütün süt kanalları yapışmıştı içerde. Çok geç kalınmıştı. Zaten ameliyata girmeden bir gece önce artık meme patladı iltihap boşalmaya başlamıştı. Mememin yarısını alıp temizledi. Çok zor günler geçirdim. 1,5 sene oldu. Tekrar etmemesi için kontrolüm devam ediyor 6 ay da bir. Şimdi revizyon ameliyatı için bekliyorum. İçine protez koyup düzeltecek inşallah. Bir meme küçücük bir meme büyük olarak hayata devam ediyorum buna da şükür. Demem o ki ihmal etmeyin. Tek doktorda da ısrar etmeyin mutlaka birkaç doktordan görüş alın. Geçmiş olsun.Merhaba granülamatöz mastitten bahsetmişsiniz şu an nasılsınız bende de aynı hastalık var maalesef bana yardımcı olursanız sevinirim.
Geçmiş olsun 1 yılda hiç düzelme olmadı mı? Benim iki ay oldu ama şimdiden yıldır.Merhaba bendede aynı sıkıntılar mevcut
Siringayla çekildi geçmedi
Şuan ozon tedavisi görüyorum
Ama ağrılarım var napicam hiç bilmiyorum
Neredeyse 1 yıldır devam ediyor.
Mutlaka butkisel ise yarıyan bir tedavisi vardır ama biz bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?