Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Ameliyat olmadım ama hemşire olduğum için çoğu doktoru tanırım. Adnan Erdem çok eglenceli ve başarılı bir doktordur. Aydan Ay var birde,onu da araştırın isterseniz
Ben adnan beye meme değil ama burun ameliyatı oldum. Güzel ilgileniyor hastasıyla çok da güler yüzlü. Muayeneye gittiğimde göğüs yaptıran bir hastasını gördüm gayet memnundu. Ben de kıyafetli görselini beğenmiştim kadının.
Ben adnan beye meme değil ama burun ameliyatı oldum. Güzel ilgileniyor hastasıyla çok da güler yüzlü. Muayeneye gittiğimde göğüs yaptıran bir hastasını gördüm gayet memnundu. Ben de kıyafetli görselini beğenmiştim kadının.
Memnun değilim ama doktor kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Burnumda aşırı doku reaksiyonu oluşmuş ancak doktor bey bir yılın sonunda tekrar ameliyat olmak istersem yapacağını söyledi.