meme etrafında tüylenme

Lazer epilasyon yaptırabilirsin ama tüylenme dediğin nedir onu anlamadım yani göğüste tüy oluyor mu ilk defa duydum

Yoo doktorluk birşey değil yani bir lazer epilasyon yaptır bir kaç seansta biter diye düşünüyorum hatta gitmişken genel bir epilasyon da yaptirabilirsin

meme etrafındaki tüylenme için öneriniz var mıdır acaba kızlar????
eğerki sayılabilir tek tük tüylenme varsa hiç ellemeyin bile yaş ilerledikce hormon değişimiyle çoğu bayanda olan birşey. almaya kalkarsanız çoğalacaktır. meme bölgesinde meme ucu çevresinede lazer yaptırmamakta fayda var eğerki kanser hücreleri varsa canlandırma ihtimali oldukca yüksek oluyor.
tek tük ise atıyorum 4-5 adet ise cımbızla alınabilir belki ama kıl batması olmayacağının garantisi yok ve yine çoğalıyor 25 yaşında 2 tane gözüme batan tüy vardı aldım şimdi 35 yaşındayım 10 adet oldular. yaşlandıkca bazı insanlarda hormonların etkisiyle tüylenme oluyor ben bunun bilincinde olduğum için lazer falan hiç düşünmedim.. ayrıca benim cilt yapımda kıl dönmesi batması sivilcelenme gibi bir problem yok. sizde varsa böyle bir problem bilin ki o bölgenizde de iltihaplı kıl dönmesi batması olacaktır. bence hiç kafanıza takmayın. kafaya takınca insanın gözüne daha çok batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…