• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme estetik salarium

xanimnatiqizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
75
22
13
Meme estetiki yaptiranlar kac ay sonra salaruma girdiler.alt giysini cixarmadan kac ay sonra en tez salarum yapa bilerem ve giysini cixarsam kac aydan sonda bilgisi olanlar yazsin

Solaryum veya güneş banyosu implanîa zarar vermez fakat yaraları kötüleştirebilir. Solaryum ışınları insizyonları kalıcı şekilde koyulaştıracağı için, ameliyattan sonra en az bir yıl insizyonlar üzerine solaryum ya da güneş ışını değmesinden kaçınmalısınız. İmplant ısınabilir ve vücudunuzdan daha geç soğuyabiiir.

Arkadaşım amelyattan 3 ay sonra girmişti, izleri birbuçuk yıl geçmesine rağmen mor gibi. Kesinlikle tavsiye etmem.

Canim
Solaryum veya güneş banyosu implanîa zarar vermez fakat yaraları kötüleştirebilir. Solaryum ışınları insizyonları kalıcı şekilde koyulaştıracağı için, ameliyattan sonra en az bir yıl insizyonlar üzerine solaryum ya da güneş ışını değmesinden kaçınmalısınız. İmplant ısınabilir ve vücudunuzdan daha geç soğuyabiiir.
Canim alt giysini cixarlasam ameliyyat izi sua duwmezse yenede ziyan ?

ya ben anlamadım. alt giysiyi çıkarmasam diyorsunuz da, bizim silikonlar altta bir yerde değil ki..?:KK70:
çok tatlısınız yaa, hiç gülesim yoktu sabah sabahHoppa

ya ben anlamadım. alt giysiyi çıkarmasam diyorsunuz da, bizim silikonlar altta bir yerde değil ki..?:KK70:
çok tatlısınız yaa, hiç gülesim yoktu sabah sabahHoppa
yeniki ameliyyat olunan yeri bagli saxlasam salaruma girsem olurmu yeni deniz giysisinde girsem ust wamawiri cixarmasam yeni

yeniki ameliyyat olunan yeri bagli saxlasam salaruma girsem olurmu yeni deniz giysisinde girsem ust wamawiri cixarmasam yeni
Ameliyat olduğun yeri bağlasanda muhakkak o ışınları alacaktır.Mor,koyu renk kesi ilerini göze alıyosan gir solaryuma..Bu sene denizde bile yüksek koruyuculu güneş kremleri kullanmak zorundasın izler için.Ayrıca izlerin güneş ışığı görmemeli! Umarım anlatabilmişimdir..

Ameliyat olduğun yeri bağlasanda muhakkak o ışınları alacaktır.Mor,koyu renk kesi ilerini göze alıyosan gir solaryuma..Bu sene denizde bile yüksek koruyuculu güneş kremleri kullanmak zorundasın izler için.Ayrıca izlerin güneş ışığı görmemeli! Umarım anlatabilmişimdir..
arzum şimdi yazın denize gittiğimde en erken 8 ay olacak. izlerimz sonuçta mayo altında kalacak ve mayo güneş ışığı geçirmiyor. yine de içine krem sürelim mi dersin?

arzum şimdi yazın denize gittiğimde en erken 8 ay olacak. izlerimz sonuçta mayo altında kalacak ve mayo güneş ışığı geçirmiyor. yine de içine krem sürelim mi dersin?
Kesinlikle yüksek faktörlü güneş koruyucusu ilk sene kullanılmalı canım.Ve doktorum güneş ışığını çeken renkleri kullanma demişti,açık renkler tercih edilmeli ;) Siyahtan uzak dur..
Denize girmeden yarım saat gbi Öncesiden sür kremi,gerektikçe tekrarla ;)

Tewekkur edirem canim yardimci oldun

Uva gecirmeyen sutyenler bulursan arti yuksek koruyucu krem (cocuklar icin var ) olabilir heralde

image.jpg
Bak fransada ozel krem de var izler icin ve gunes koruyucu

Tewekkur ederim buludum bunu .yaza beyaz olmaq istemem )))
Rica ederim canim okudum zarari varmi diye solaryumun sadece girmeden izin uzerine bol bol krem sur ve kalin bir bant yapistir
Burda ki kizlar oyle yapmis ve izlerinde sorun olmamis...ama ameliyattan sonra en az iki ay sonra yapmaya baslamislar bazilari da hem bant yapistirmis hem sutyen le girmis makineye
Bende beyaz kalmayi sevmem :) surekli solaryuma girmeyi severim

Kesinlikle yüksek faktörlü güneş koruyucusu ilk sene kullanılmalı canım.Ve doktorum güneş ışığını çeken renkleri kullanma demişti,açık renkler tercih edilmeli :KK66: Siyahtan uzak dur..
Denize girmeden yarım saat gbi Öncesiden sür kremi,gerektikçe tekrarla :KK66:
Tamam canim tesekkurler:KK36:

Back