- 13 Kasım 2014
- 75
- 22
- 13
- Konu Sahibi xanimnatiqizi
Meme estetiki yaptiranlar kac ay sonra salaruma girdiler.alt giysini cixarmadan kac ay sonra en tez salarum yapa bilerem ve giysini cixarsam kac aydan sonda bilgisi olanlar yazsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim alt giysini cixarlasam ameliyyat izi sua duwmezse yenede ziyan ?Solaryum veya güneş banyosu implanîa zarar vermez fakat yaraları kötüleştirebilir. Solaryum ışınları insizyonları kalıcı şekilde koyulaştıracağı için, ameliyattan sonra en az bir yıl insizyonlar üzerine solaryum ya da güneş ışını değmesinden kaçınmalısınız. İmplant ısınabilir ve vücudunuzdan daha geç soğuyabiiir.
yeniki ameliyyat olunan yeri bagli saxlasam salaruma girsem olurmu yeni deniz giysisinde girsem ust wamawiri cixarmasam yeniya ben anlamadım. alt giysiyi çıkarmasam diyorsunuz da, bizim silikonlar altta bir yerde değil ki..?
çok tatlısınız yaa, hiç gülesim yoktu sabah sabah
şimdi anladım canım ama bilemiyorum. yine de yerinde olsam o kadar riski bile göze almazdım.yeniki ameliyyat olunan yeri bagli saxlasam salaruma girsem olurmu yeni deniz giysisinde girsem ust wamawiri cixarmasam yeni
Ameliyat olduğun yeri bağlasanda muhakkak o ışınları alacaktır.Mor,koyu renk kesi ilerini göze alıyosan gir solaryuma..Bu sene denizde bile yüksek koruyuculu güneş kremleri kullanmak zorundasın izler için.Ayrıca izlerin güneş ışığı görmemeli! Umarım anlatabilmişimdir..yeniki ameliyyat olunan yeri bagli saxlasam salaruma girsem olurmu yeni deniz giysisinde girsem ust wamawiri cixarmasam yeni
arzum şimdi yazın denize gittiğimde en erken 8 ay olacak. izlerimz sonuçta mayo altında kalacak ve mayo güneş ışığı geçirmiyor. yine de içine krem sürelim mi dersin?Ameliyat olduğun yeri bağlasanda muhakkak o ışınları alacaktır.Mor,koyu renk kesi ilerini göze alıyosan gir solaryuma..Bu sene denizde bile yüksek koruyuculu güneş kremleri kullanmak zorundasın izler için.Ayrıca izlerin güneş ışığı görmemeli! Umarım anlatabilmişimdir..
Kesinlikle yüksek faktörlü güneş koruyucusu ilk sene kullanılmalı canım.Ve doktorum güneş ışığını çeken renkleri kullanma demişti,açık renkler tercih edilmeli Siyahtan uzak dur..arzum şimdi yazın denize gittiğimde en erken 8 ay olacak. izlerimz sonuçta mayo altında kalacak ve mayo güneş ışığı geçirmiyor. yine de içine krem sürelim mi dersin?
Tewekkur edirem canim yardimci oldunAmeliyat olduğun yeri bağlasanda muhakkak o ışınları alacaktır.Mor,koyu renk kesi ilerini göze alıyosan gir solaryuma..Bu sene denizde bile yüksek koruyuculu güneş kremleri kullanmak zorundasın izler için.Ayrıca izlerin güneş ışığı görmemeli! Umarım anlatabilmişimdir..
Tewekkur ederim buludum bunu .yaza beyaz olmaq istemem )))Eki Görüntüle 1343317 Bak fransada ozel krem de var izler icin ve gunes koruyucu
Rica ederim canim okudum zarari varmi diye solaryumun sadece girmeden izin uzerine bol bol krem sur ve kalin bir bant yapistirTewekkur ederim buludum bunu .yaza beyaz olmaq istemem )))
Tamam canim tesekkurlerKesinlikle yüksek faktörlü güneş koruyucusu ilk sene kullanılmalı canım.Ve doktorum güneş ışığını çeken renkleri kullanma demişti,açık renkler tercih edilmeli Siyahtan uzak dur..
Denize girmeden yarım saat gbi Öncesiden sür kremi,gerektikçe tekrarla