Meme estetiginde basarili tecrübeli doktorlar?

yeniciciler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
12
3
32
Meme estetiginde basarili tecrübeli doktor isimleri söyler misiniz? Arastirmaya basladim o kadar cok isim var ki kafam karisiyor. Cok zor bir karar. Her sehre giderim, yeter ki güzel olsun. Ben gögüs diklestirme ve silikon taktirmayi düsünüyorum. Bu iki islemi de yaptiranlar varsa hangi doktora yaptirdiginizi söylerseniz cok sevinirim. Ayrica kilo alip vermekten kaynaklanan catlaklar var göguslerimde, bunlar silikon taktirinca gerilip daha mi güzel duruyor?

fiyati ne kadardi? ve cok ameliyat yapti mi?
Canım meme altı kesisi 7000 lira, koltukaltı 10000 lira.bir hafta oldu ben ameliyat olalı, hergün çifter çifter ameliyat yapıyor. Dün sabah Msj attım asistanına bi sorum vardı, hoca ancak akşam dönebildi bana. Tüm gün ameliyattaymış. Allah güç kuvvet versin zor iş... Muayenehanesinde karşılaştığım hastaları da çok memnundu. Ben de şimdilik çok memnunum. Şnşallah süreç de iyi olur.( zaten ben de dr ararken, çok ameliyat yapması kriterlerimden biriydi)

istanbulda peynir ekmek gibi Dr çok beni Dr um da ist da işinin ehli ben dikleştirme olmadım o yüzden bir şey diyemem

Ankara da Cemal Aytemiz hakkında bilgiye sahip bayanlardan fikir alabilir miyim, soru işaretlerim fazla..

merhaba ben doktor DR GÖZDE ERTEN KILIÇ a ameliyat oldum gercekten cok guzel mem ameliyatı yapıyorlar . DR OGUZ KILIÇ ta cok guzel meme ameliyatları yapar onerebılırım size

merhaba ben doktor DR GÖZDE ERTEN KILIÇ a ameliyat oldum gercekten cok guzel mem ameliyatı yapıyorlar . DR OGUZ KILIÇ ta cok guzel meme ameliyatları yapar onerebılırım size
Ayy bende oğuz kılıç ı düşünüyorum aslında ama bazı soru işaretlerim var onunla ilgili. Bu ayın 21 i gibi görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ozaman netleşecek onunla ilgili düşüncelerim .. Cerrahlığı çok iyi ama ilgisizliğinden şikayetçi herkes..

dr gözde erten kılıç ta cok iyi ben ona yaptırdım birde asiri ilgili zaten oguz kılıç gozde hocanın eşi

dr gözde erten kılıç ta cok iyi ben ona yaptırdım birde asiri ilgili zaten oguz kılıç gozde hocanın eşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…