Meme Estetiği

emem34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
5
0
Herkese Merhaba, meme estetiği olanlar süreci biraz anlatabilir mi? Yorumlarda cok zor geçtiğini okuyorum yaptırmaktan vazgeçiyorum bir an. Çok ağrılı sancılı bir dönem mi ve güvenilir bir doktor öneriniz varsa alırım

yaptıran arkadaşlarım oldu, ben de istiyorum ama biraz korkuyorum açıkcası.yaptırdığın yer çok önemli. göğüs büyütme ameliyatı olup 1 haftadan sonra normal yaşamlarına dönen tanıdıklarım var.

hangi doktorda yaptırmışlar canım 1 haftada normal yaşantılarına dönmeleri cok iyii 15 gun aci ceken var

Ben çok ama çok ağrılı geçirdim ama bu acılar sadece 4 gün sürdü. 4. günden sonra ağrı kesiciyi bile öylesine içtim ama o ilk dört günün acısını ağrısını Allah kimseye yaşatmasın. Hep diyorum o acıyı bana 5 dk yaşatsalar bir daha hayatımın sonuna kadar silikon demezdim ama bu tabiki her vücutta aynı olan bir şey değil. Bazıları çok sorunsuz geçiriyor. 1. Ayda turp gibi oluyorsunuz. Benim bugün 50. Günüm ve herşeyi yapabiliyorum sadece dün baza kapatırken dikişlerim zorlandı ve yapamadım onun dışında bir sorunum yok

Her yere yazasım var valla 3 gün oldu ameliyat olalı üstelik kas altı oldum daha ağrılı olur dediler fakat çok şükür sadecd gerginlik hissim oldu ilk günden beri ağrı kesici ve kas gevşeticilerle her geçen gün daha da iyiye gidiyor inşallah şöyle ki bugün olsa yine tereddüt etmem doktorumun rolü çok büyük bu düşüncede hergün ya arayıp ya yazıp durumumu soruyor ameliyat öncesi de sonrası da asla negatif düşünmeme müsaade etmedi iyi ki tanımışım hocam sizi buradan da tekrar tekrar teşekkür ediyorum Emre Özenalp hocam iyi ki yollarımız kesişmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…