Meme Estetiği ve Tamer Şakrak

BusraBatgi Merhaba tamer sakarak a meme büyütme operasyonu olmus biri olarak sana her konuda yardımcı olablrm :)

Yaklaşık 1 sene önce dr tamer sakrak beyfendiye göğüs büyütme ameliyatı oldum aslında acı cekicekmym korkusundan başka br endişe duymadım .sunun için özellikle tesekkr etmek ısterm sizi rahatlatan ve kafanzda en ufak soru işareti bırakmayan bir doktor tamer bey her açıdan göğüs ameliyatını bana olablcek formlarıni net brseklde belrttti ben de o güvenle çok başarılı br ameliyat gecrdm sonrası da hc korktugm gbi olmadi .istedgm formda goguslere sahibim kzlar düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeyn aynı zamanda ekibiyle berabrr mükemmel bir doktor .1 yildr hiç br şikayetim yok ayrıca belrtmek isterim ..

Ben Elif Merhaba Büşra
Ben 31 ağustosta yani 3 ay önce Tamer Bey e meme we karın germe operasyonu oldum. Ben doğal olması için daha küçük bir şey ve damla silikon düşünüyordum fakat Tamer Bey onun benim yapıma güzel olmayacağını yuvarlak ve 200 cc olanın doğal we dik duracağını söyledi. Ona güvendim ve risk aldım. Gerçekten sonuç mükemmel oldu. Ben mesela 1 gün kaldım hastanede 5. Gün de işe başladım. Çok şükür yolunda gitti herşey. Ben 10 gün sonra tatile gitmiştim fakat kendisi orda da telefonla sürekli destek oldu. Samimi we ilgili birisi sonrasında da yanlız değilsiniz. Yani emin ellerdesiniz. Ben kendi adıma söyliyim meme operasyonundan sora yeni bir başlangıç oldu hayatımda onunda söylediği gibi. Çok memnun oldum sonuçlardan. Yanındaki çalışma arkadaşlarıda çok iyi ve ilgililer. Tamer Bey e herşey için çok teşekkür ederim

Selam bskbsktpts.
Meme büyütme ve göz altı torbalarımı aldırmak için, 2015 mart ayında tecrübeli ve iyi bir estetik cerrahi arayışına girdim. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr. Tamer Şakrak beyefendi ile görüşmem neticesinde de bana tam güven sağladığı için de operasyona karar verdik.
Son derece başarılı bir, meme büyütme ve göz altı torbaları alımı, orta yüz germe ve dolgu operasyonu geçirdim. İyileşme süresince de gerek asistanları, gerek kendisi sürekli beni arayarak ve kontroller için kapımdan alıp, kapıma bırakarak takip ettiler.
İyiki de Dr. Tamer Şakrak' a gitmişim. O kadar memnun kaldımki, herkeze hiç tereddütsüz tavsiye ediyorum. Kesinlikle pişman olmayacaksınız. İşinde uzman bir doktordur.
Instagram hs dan takip ederseniz, mükemmel burun estetiklerini de göreceksiniz.
Burdan tekrar, Dr. Tamer Şakrak ve son derece ilgili, alakalı asistanları Seda hn ve Bilal bey e tşk ler ediyorum.

Merhaba ,
Şubat 2014 te burun ameliyatı ile birlikte meme büyütme operasyonu oldum.sonuçtan çok memnunum.Meme ile ilgili probleminiz varsa kesinlikle bu ameliyatı olmanızı öneriririm. Duruşunuz ,giyiminiz değişiyor. İnsan kendini daha iyi hissediyor.Dr bey anlayışlı bilgili ve herşeyden önemlisi deneyimli biri. ilk gün hiç ağrım olmadı.ikinci günde oturup kalkarken hafif ağrım oldu ama ikinci gün evimdeydim.6 . gün işe döndüm.ilk dönem özel bir sütyeni var onu kullanmanız gerekiyor.durumunuza göre doktor sporcu sütyenine geçiyor. 2yıl oldu hiçbir problemim yok.
Dr Tamer Şakrak ,asistanı Seda Bayram ve Bilal bey çok ilgili ve samimi insanlar. Ameliyat oldum,herşey bitti ama ilgi ve alakaları bitmedi.Belli dönemlerde arıyor kontrollere çağırıyorlar.İyi bir ekip ,iyi bir doktor kesinlikle tavsiye edilir...

Kesinlikle en doğru adres tamer şakrak.36 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım.doğumlardan sonra alıp verdiğim kilolardan sonra küçük olan gögüslerim çok daha kötü olmuştu.çok araştırdım bir çok doktorla görüştüm en son adını sıkça duyduğum tamer şakrak gittim.iyikide gitmişim. Kendisi son derece uzman bir hekim bana operasyonu en ince ayrıntısına kadar anlattı ve o anda karar verdim Ve gösüslerimi tamer beye yaptırdım.sadece bir gün hastanede kaldım ameliyatın 4. Günü işimin başındaydım inanılır gibi değildi. Hiç sıkıntı yaşamadım iyikide tamer şakrak tanımışım güler yüzü insanı rahatlatan enerjisi mükemmel bir ekipi Var.Burdan da tamer şakrak ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum.

X