• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği ve sigara kullanımı

sblerg1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
28
15
3
33
Kızlar merhaba ben meme küçültme ameliyatı olacağım. Ama sigara kullandığım icin doktor 3 ay sonraya randevu verdi. 25 Kasımda ameliyatim var ve ben hala sigarayı bırakamıyorum. Doktorum en az ama en az 1 ay önce tamamen bırakmış olmalısın dedi. Sigara kullanıp da bu ameliyatı olmuş olan var mı? Siz ne kadar önce bıraktınız? Bırakmak için neler yaptınız lütfen yardımcı olur musunuz? Bırakamazsam hayallerim suya düşecek kızlar :(

Lütfen bırakmaya çalış canım. Kanda artan karbonmonoksit/ ya da düşen oksijen doku iyileşmesini engelliyor. Ve daha birsürü şey....

evet dikişlerde kabuklanma da yapıyormuş ameliyat sonrası. bu çok ciddi bir şey değil ama yine de bir şey. ben yeşilay'da çalıştım bir süre akademik bölümde ve gerçekten o kadar zararlı ki hayretler içerisinde kalmıştım araştırmaları gördükçe. pasif içicilikte bile rahim duvarını inceltiyor :KK43:

bikaç ay dayan canım çok daha iyi sonuç için ve de iz kalmaması için. ben de aralarda kullanıyordum ameliyat tarihim kesinleşince bıraktım daha da ağzıma sürmedim izlerim geçene kadar da kullanmayı düşünmüyorum inşallah:KK36:

Elimden geleni yapıyorum epey azalttım ama tamamen bırakamadım maalesef :( nikotin içerikli ilaçlar falan sigara bırakmak için, bu ilaçlardan kullanarak bıraksam ameliyat için sorun teşkil eder mi? Nikotinin ameliyattaki önemini bilmediğim için soruyorum

Ben tam 1 hafta öncesinden sigara ve alkolü bırakmıştım. Tam sınırda bıraktım çarşamba gün son alkol ve sigaramı içtim diğer hafta çarşamba ameliyata girdim. Ancak öyle aman aman kullanıcısı olmadığım için çok sorun teşkil etmedi hatta hiçbir sıkıntısını görmedim 1kere dahi öksürmedim bile..

Ben tam 1 hafta öncesinden sigara ve alkolü bırakmıştım. Tam sınırda bıraktım çarşamba gün son alkol ve sigaramı içtim diğer hafta çarşamba ameliyata girdim. Ancak öyle aman aman kullanıcısı olmadığım için çok sorun teşkil etmedi hatta hiçbir sıkıntısını görmedim 1kere dahi öksürmedim bile..
Ben günde 1 paket ictim bu yazın başından beri, şimdi günde 5 i geçirmiyorum 3 olduğu da oldu. Tamamen bırakmayı gerçekten çoook istiyorum. Ama iradesizmişim ben bunu farkettim. Önceden ben sigarayı seviyorum bırakmak istemediğim için bırakmıyorum diyordum ama 6 senedir ben bunun bağımlısı olmuşum da haberim yokmuş. Bırakmak zorunda olsam aniden bırakırdım diyordum da hiç öyle olmuyormuş :( bırakmak için önerin var mı canım?

Ben günde 1 paket ictim bu yazın başından beri, şimdi günde 5 i geçirmiyorum 3 olduğu da oldu. Tamamen bırakmayı gerçekten çoook istiyorum. Ama iradesizmişim ben bunu farkettim. Önceden ben sigarayı seviyorum bırakmak istemediğim için bırakmıyorum diyordum ama 6 senedir ben bunun bağımlısı olmuşum da haberim yokmuş. Bırakmak zorunda olsam aniden bırakırdım diyordum da hiç öyle olmuyormuş :KK43: bırakmak için önerin var mı canım?

Kendim körü körüne sigara bağımlısı olmadığım için çok yardımcı olamam canım. İçmemem gerekti ve içmedim. Sağlığım için. Sadece içmeme gerekti ve halada içmiyorum yaklaşık 20 22 gün oldu. Bunun tam bağımlı olmamamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yani öyle aman aman bir tiryaki değildim..

Back
X