ne kadar süredir oldunuz acaba? ilk ne zaman yumuşamaya başladılar.ben kas zarı altı oldum direnler olmasına rağmen 2. günden beri kendim yatıp kalkıyorum ben bi sıkıntı yaşamadım ama kişiden kişiye göre ve protezin yerleştirildiği plana göre değişiyo
Benim daha çok yeni 6 gün oldu buna cevap vermem için çok erkenne kadar süredir oldunuz acaba? ilk ne zaman yumuşamaya başladılar.
Ankara da yaptıran var mı acaba ☺
Özel mi devlet hastanesi mi ben Ankaralı değilim Ankara da oturuyorum o yüzden tam bi bilgim yok maalesefinşallah bu hafta gidicem ömer ekinle görüşmeye :)
Özel mi devlet hastanesi mi ben Ankaralı değilim Ankara da oturuyorum o yüzden tam bi bilgim yok maalesef
Hayırlısı inşallah istediğiniz gibi olur bende düşünüyorum fiyatlar hakkında bilgim yok ama orası biraz fazlaymışmedikal park hastanesinde ömer ekin canm en iyi fiyatı o verdi 9500 ve hiç hakkında kötü bisey duymadım 1 senedir araştırıyorum gidince görcem bakalım ne diyecek nolacak
Hayırlısı inşallah istediğiniz gibi olur bende düşünüyorum fiyatlar hakkında bilgim yok ama orası biraz fazlaymış
merhaba benim çok yeni ve 6. gün işe basladim, masa başı dahi olsa 3 gün yeterli değil narkozu vücuttan atmak, istirahat etmek gerekiyor, tabi diğer arkadaşların bahsettiği gibi, kesi yeri, protezin konulacağı yer ve büyüklüğü, vücut yapısı diğer etkenler , ameliyat sonrasi 3 günü atlattıktan sonra halsizlik ve yorgunluk kaldı bende sonrasında öyle aman aman bir ağrı olmadi neticede her ay ne ağrılar çekiyoruz ,bu ne ki:)Arkadaslar merhaba meme estetigi konusunda yardımlarınız icin uye oldum. Ben bu ay icinde meme buyutme olmak istiyorum. Is yerinden 3 gun izin alma imkanim var 4. Gun ise gidebilir miyim kalkabilir miyim surec cok mu ağrılı yardımcı olur musunuz?
İlk 1 hafta desteksiz kalkamadım ben. Birinin bakması şart. Ben 15 gün sonra gittim işe ama masa başıysa işin genede 1 hafta dinlenmen lazım. Benim direnlerim 5 gün kalmıştı mesela birde o var. Yani kişiye göre değişir tabi ama 3 gün imkansız bence.Masabasinda çalışıyorum ama yalnız yaşıyorum malesef destek alabileceğim kimse yok o yuzden yatmaktansa 4. 5. Gun isime gideyim diye düşünüyorum
Merhaba ben ankaradayim da. Doktorunuz bilgisine ya da sizin bilginizé ihtiyacm var. Sağ soldan bariz şekilde büyük. Bebek emziriyrm oğlum 17 aylık. Sütten kesilince ikisi aynı olur mu. Yoksa OperasyoN À Mİ İHTiyac var. Ben çok rahatsz oluyrm. Solda süt te yok pek ama..sağın büyüklüğü sütten değil boyut olarak büyük . Hani doluluk değil onu biliyorm.inşallah bu hafta gidicem ömer ekinle görüşmeye :)
Merhaba ben ankaradayim da. Doktorunuz bilgisine ya da sizin bilginizé ihtiyacm var. Sağ soldan bariz şekilde büyük. Bebek emziriyrm oğlum 17 aylık. Sütten kesilince ikisi aynı olur mu. Yoksa OperasyoN À Mİ İHTiyac var. Ben çok rahatsz oluyrm. Solda süt te yok pek ama..sağın büyüklüğü sütten değil boyut olarak büyük . Hani doluluk değil onu biliyorm.
Ay inşallah. Süt çekilince aynı olur. Ya boyutlari aynı olsun da. Ben gene iyi hissedrm sanki . Pısik balona da razıyımemzirirken bende aynıydım cevizle portakal kadar fark vardı ikisinde süt tamamen çekilince hemen hemen aynı oldular çok az fark kaldı ama içi boşalmış balon gibi oldular oyuzden operasyon geçirmek benim için şart en azından kendimi iyi hissederim diye düşünüyorum